Laatste nieuws
 
 
  Profileren  
 

FacilityWereld.nl is dé ontmoetingsplaats voor facilityprofessionals en richt zich op iedereen die te maken heeft met het facilitaire vakgebied. Voor hen zijn wij de vraagbaak en het kenniscentrum waarin alle facetten van de facilitaire dienstverlening aan de orde komen. Wij brengen nieuws, achtergronden, (video)interviews, columns en een uitgebreide agenda met evenementen.

Op FacilityWereld.nl krijgt u de ideale mogelijkheid om uw organisatie en producten journalistiek onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) afnemers. We noemen dat managed content. Dat werkt beter en effectiever dan 'gewoon adverteren'. 

- FacilityWereld.nl heeft maandelijks duizenden bezoekers en tienduizenden pageviews op het vakgebied, een uitgekiende selectie van het laatste nieuws op Facilitywereld.nl
- Via de e-mail nieuwsbrief informeert FacilityWereld.nl regelmatig duizenden vakgenoten over de belangrijkste ontwikkelingen in hun vakgebied.
- Via RSS-technologie worden de nieuwsberichten naar tientallen nieuwssites verspreid.  
- Een groot aantalvakbladen en portals gebruiken Facilitywereld.nl voor de nieuwsgaring met betrekking tot ontwikkelingen in de markt.

Bezoeken uw klanten iedere dag uw website?
FacilityWereld.nl verzamelt en verspreidt vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook bij FacilityWereld.nl aanlevert. Onderscheidt u zich met uw bedrijfsprofiel zodat het potentiële klanten duidelijk is wat u levert en hoe u zich onderscheidt.

Opnemen en wijzigen van bedrijfsprofielen
Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatie in de bedrijvenindex dient u de volgende gegevens te sturen aan facility@vakwereld.nl

- Uw bedrijfsnaam
- Uw kantooradres met postcode en plaatsnaam
- Uw algemene e-mailadres
- De URL (www) van uw website
- Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten

Let wel: Opname van uw bedrijfsgegevens in de index is gratis

Partnership
FacilityWereld.nl biedt mogelijkheden om uw bedrijf permanent te profileren met een uitgebreid profiel, een logo bij uw profiel en gegarandeerde plaatsing van nieuwsberichten en evenementen, opname in meerdere rubrieken, showcases enz.

 

Wilt u méér weten over een partnership, de deelname-mogelijkheden of andere vormen van samenwerking?

Neemt u dan contact op met

Ted Walraven,
account consultant en projectmanager mediazaken:

ted.walraven@facilitywereld.nl of 06 21580397

 

 

 

 

Google
FacilityWereld.nl publiceert haar nieuwsberichten via Google. Hiermee komt uw nieuwsbericht blijvend onder de aandacht van de Google gebruikers.

Blijvend vernieuwend
F
acilityWereld.nl is continu bezig nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen en toe te voegen. Heeft u een bepaald marketing idee of nieuwe functionaliteit in gedachten. Laat het ons weten.

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,2 seconden.