Nieuws  

De bezoekersregistratie voor Ecomobiel is van start gegaan. Binnen een week registreerden 2.500 personen zich voor een gratis toegangskaart. Slimme en duurzame mobiliteit leeft! Op verschillende vlakken gaat de ontwikkeling als een speer: Emco gaat voor Fleetsharing op Ecomobiel. Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit levert elektrische bedrijfswagens aan Gemeente Zuidplas. Autobedrijf Van den Udenhout adviseert over e-mobility. NIU verovert Europa met de e-scooters.


Fleetsharing op Ecomobiel

Bezit is uit, delen is in. Daarom introduceert emco e-scooters op Ecomobiel: fleetsharing. Bij fleetsharing huurt de consument of de professionele gebruiker een e-scooter, namelijk de emco NOVA. Het huren is financieel aantrekkelijk en exact afgestemd op de tijd, want men betaald per minuut. Hoe in Nederland te huren? Via een handige app. Via wie? Via een aantal omvangrijke Europese verhuurbedrijven. Deze verhuurbedrijven zullen op Ecomobiel bekend worden gemaakt.

Een bedrijf dat sinds een maand gebruik maakt van fleetsharing in Antwerpen, is het Belgische bedrijf Scooty. Dit lijkt een succes te worden want een maand na de lancering zijn er al meer dan 500 gebruikers. De e-scooters staan verspreid in de binnenstad en hoeven niet teruggebracht te worden naar vaste standplaatsen. Voorlopig zijn er 25 e-scooters beschikbaar, maar Scooty wil het aanbod zo snel mogelijk uitbreiden met minstens 75 nieuwe e-scooters.

Elektrische scooters zijn de toekomst. Uit oogpunt van duurzaamheid, veiligheid, geluid en veel lagere exploitatiekosten in vergelijking met scooters met verbrandingsmotoren. Voor professioneel gebruik, zoals verhuur, bezorgen en groene mobiliteit biedt emco vier modellen, die elk naar behoefte zijn uit te rusten voor zijn taak. De indrukwekkende prestaties zijn te danken aan het perfecte samenspel van de drie belangrijkste componenten: accu- met accumanagementsysteem, controller en motor. De innovatieve emco technologieën zorgen voor een hoge efficiëntie, krachtige rijprestaties en lange actieradius. Alle componenten zijn volledig engineered by emco. Daarnaast staat de haast vanzelfsprekende Duitse kwaliteit altijd garant voor degelijkheid en betrouwbaarheid.

De vakbeurs Ecomobiel is het platform voor duurzame innovatie en mobiliteit. Het platform brengt partijen samen en zo worden win-win situaties gecreëerd. Twee jaar geleden is de samenwerking met


Gemeente Zuidplas gaat voor elektrische bedrijfswagen

Op 26 juli heeft de Nederlandse importeur van Goupil elektrische bedrijfsvoertuigen, Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit uit Moordrecht (Gemeente Zuidplas), een nieuwe, 100% elektrische Goupil G4 overgedragen aan Verheij Integrale groenzorg. Het voertuig zal in ieder geval de komende 5 jaar een vertrouwd gezicht zijn in het straatbeeld in Nieuwerkerk a/d IJssel en Moerkapelle. Een ‘thuiswedstrijd’ dus voor Van Blitterswijk.

Vanaf 1 januari 2017 verzorgt Verheij voor de gemeente Zuidplas het integraal onderhoud van de kernen Nieuwerkerk en Moerkapelle. Alle werkzaamheden die zij doen voeren ze zo duurzaam mogelijk uit. Verheij werkt bijvoorbeeld met accugereedschap en elektrische voertuigen en vermindert daardoor de CO2-uitstoot maximaal.

Inmiddels beschikt Verheij over het certificaat van de CO2-prestatieladder niveau 5. Door middel van de certificering en het vervolgtraject geeft Verheij Integrale groenzorg invulling aan verantwoord omgaan met grondstoffen, energie en brandstoffen. Ook ondersteunt Verheij 'Duurzaam Zuidplas' en stimuleren ze initiatiefnemers om duurzaamheid mee te nemen als een doelstelling voor hun initiatief. En uiteraard draagt Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit hier graag een steentje aan bij.


Maak een gedegen keuze in e-mobiliteit

Er bestaat nog altijd veel onduidelijkheid over de voor- en nadelen van (semi) elektrische modellen. Om een weloverwogen keuze maken gaat u naar een betrouwbaar autobedrijf, waar u een gedegen advies krijgt. Dan kunt u altijd terecht bij Autobedrijf Van den Udenhout. Van actueel nieuws, artikelen, informatie over de modellen van nu én de toekomst tot informatie over onderhoud, opladen, subsidies en reviews, onze e-mobiliteit specialisten weten er alles vanaf. U bent in een keer op de hoogte van alle actuele informatie over (semi) elektrische Volkswagen en Audi modellen? Kortom: alle informatie over e-mobiliteit op één plek toegankelijk.

Het nieuwste elektrische model is de nieuwe Volkswagen e-Golf. Dit model heeft als grootste voordelen: het standaardmodel is luxe uitgerust, 4% bijtelling voor zakelijke rijders, rijden vanaf 52 euro bijtelling per jaar, binnen 5,5 uur is de auto voor 100% geladen en binnen 45 minuten al 80% geladen met behulp van een 40kw snellader. Meer informatie over de nieuwe Volkswagen e-Golf: udenhout.nl/e-golf.

Natuurlijk is de aanwezigheid van PON/Fleetwise op de Ecomobiel beurs dé uitgelezen kans om ons al uw vragen te stellen en met alle informatie naar huis te gaan welke u wenst. Daarnaast showen wij de (semi) elektrische auto’s van Van den Udenhout én bent u zelfs in de gelegenheid deze te testen.


Keuze in mobiliteit verschuift van werkgever naar werknemer

Kennissessie AutoleaseWereld ‘Flexibele Mobiliteit’ bevestigt:

Het was een gemêleerd gezelschap daar aan tafel bij gastheer Verkeersveiligheid Groep Nederland onder leiding van de uitgever en hoofdredacteur van AutoleaseWereld, Sander de Wolf en John de Waard: van aanbieders van fleetmanagement software tot de Belastingdienst en van de aanbieder rijvaardigheidstrainingen tot de Fleet Manager van het Jaar. Het thema was Flexibele Mobiliteit en daar bleek veel over te zeggen. Eindconclusie: de keuze komt meer en meer bij de werknemer te liggen. Maar weet die dan wel wat er te kiezen valt?

Flexibele mobiliteit blijkt een voortdurend spel van keuzes: wel of niet reizen, wanneer reizen, groot of klein reizen en zelfs het fenomeen anders werken komt om de hoek. Want anders werken betekent dat je niet per se op kantoor aanwezig hoeft te zijn. Alles kan tegenwoordig, dus waarom zou je elke dag naar kantoor gaan? Misschien omdat (vooral) de managers nog moeten wennen aan het idee dat medewerkers niet altijd voor hun neus zitten met een stapel papier voor zich? Ten eerste is die stapel papier er niet meer (toch?) en ten tweede zit die medewerker er nu in veel gevallen dus ook al niet meer. Lastig hoor, voor managers dan.


Plaats op:
Datum: 11 augustus 2017
Bron: Ecomobiel
Gerelateerde artikelen  
04-10-2012 Nieuws Proov deelnemer aan de Ecomobiel 2012
21-07-2016 Nieuws Europese primeur van Allego in Haarlemmermeer
21-09-2015 Nieuws Ecomobiel 2015: Slimme mobiliteit vraagt om integrale aanpak
26-04-2018 Nieuws Leasemaatschappijen ondersteunen Low Car Diet
06-10-2016 Nieuws Succesvol Zaakgericht Werken met één digitale overheid?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,67 seconden.