Nieuws  
 

Door de digitale schoonmaakoplossing van Tork EasyCube is de Nederlandse dierentuin de Apenheul erin geslaagd om de kwaliteit van schoonmaken te verhogen en klachten aanzienlijk te verminderen in slechts één seizoen. Maar de oplossing zorgt ook voor een meer langdurige verandering in de mindset van de Apenheul-medewerkers.

Apenheul heeft een grote diversiteit aan apen. 70 medewerkers werken het hele jaar door om het park draaiende te houden, en er zijn ook nog 250 seizoensmedewerkers. Het seizoen van 2015 was uitzonderlijk druk. Dit was erg goed voor de zaken maar zorgde helaas ook voor veel klachten over de schoonmaak en de sanitaire ruimten. Erwin Cheizoo, Operations Manager bij Apenheul koos vervolgens voor Tork EasyCube.

Tork EasyCube is een digitale oplossing voor het beheer van de schoonmaak. Door verbonden apparaten in de sanitaire ruimten van het park biedt Tork EasyCube de medewerkers actuele informatie over de navul- en schoonmaakbehoeften, die beschikbaar is op tablets en computers. Met de EasyCube kon de efficiëntie snel worden verbeterd. De cijfers laten het effect duidelijk zien. Een vergelijking van de eerste en laatste weken van het piekseizoen van dit jaar toont aan dat de tijd waarop dispensers leeg waren met meer dan 60 procent is afgenomen.


Plaats op:
Datum: 4 augustus 2017
Bron: Tork
Gerelateerde artikelen  
13-05-2016 Nieuws De toekomst van smart washrooms: cleaning on demand
10-11-2015 Nieuws In stijl je handen wassen
18-05-2016 Nieuws De toekomst van smart washrooms: cleaning on demand
09-08-2016 Nieuws Toverland kiest voor Tork
19-05-2010 Nieuws Nederland icoon voor duurzaamheid rijker
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,56 seconden.