Nieuws  
 

Bunzl, leverancier van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten, voegt de Fruit Fly Ninja toe aan haar assortiment: een effectieve en biologisch afbreekbare oplossing voor bedrijven en huishoudens die kampen met onhygiënische fruitvliegjes.
 
Bunzl speelt met de Fruit Fly Ninja in op de groeiende vraag naar een oplossing voor het onhygiënische fruitvliegjesprobleem waar veel bedrijven mee kampen zodra de temperatuur in Nederland stijgt. Bijvoorbeeld horecagelegenheden en supermarkten kunnen met de Fruit Fly Ninja de fruitvliegoverlast bestrijden en daarmee imagoschade en omzetverlies voorkomen.
 
De fruitvliegval is uiterst effectief: het plastic flesje beschikt over een zeer sterke lokstof en kan dankzij de plakstrip op een discrete plaats dichtbij de fruitvliegjeshaard worden bevestigd, zoals de fruitschaal, de vuilnisbak, de biertap, de emballageband of de sapmachine. De vliegjes kruipen via een trechtertje in het flesje en kunnen er niet meer uit. De lokstof is ‘food grade', wat wil zeggen dat gebruikers het flesje veilig in de buurt van consumptiegoederen kunnen plakken.
 
Duurzame val
De Fruit Fly Ninja is tot 70 procent effectiever gebleken dan andere fruitvliegvallen, waardoor gebruikers de derving van groente en fruit kunnen verminderen en verspilling kunnen tegengaan. Het valletje is milieuvriendelijk, omdat de lokstof biologisch afbreekbaar is en de verpakking na gebruik kan worden gerecycled.
           
De introductie in de Nederlandse markt volgt op een aantal zeer succesvolle testcases in de Nederlandse horeca. Ook in het buitenland, onder meer in Australië en Spanje, is het product al met succes in de markt gezet. Dit komt doordat het valletje in al zijn eenvoud zeer effectief is en voordeliger is dan alternatieve oplossingen. In Nederland neemt Bunzl de levering voor haar rekening van de versie voor professioneel gebruik (Pro Pack) en staat de variant voor particulieren (Retail Pack) binnenkort in de schappen van diverse supermarkten.

Plaats op:
Datum: 29 maart 2017
Categorie: Catering
Bron: Bunzl
Gerelateerde artikelen  
08-01-2009 Nieuws Fruit op het werk: werkfruit!
21-11-2016 Nieuws Bunzl zet met nieuwe verpakkingsconcepten in op productbeleving
27-03-2009 Nieuws Vezet kiest voor ISS Food Hygiene
21-06-2018 Nieuws QRS Groep kiest voor logistiek van CB
21-12-2010 Nieuws Werkgever moet gratis fruit aanbieden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,81 seconden.