Nieuws  
 

Canon Europe breidt haar aanbod uit met vier nieuwe beveiligingscamera's met Full HD-resolutie: de PTZ mini dome camera VB-S30D, PT mini dome camera VB-S31D, vaste mini dome camera VB-S800D en vaste box VB-S900F. De nieuwe ultracompacte S-serie is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis en bewaakt specifieke omgevingen of voorwerpen, zoals winkels, onderwijsinstellingen en horeca. Systeemintegrators kunnen de vier nieuwe Full HD-camera's installeren als onderdeel van een bestaand of nieuw opgezet beveiligingssysteem.

Met zeer gevoelige CMOS-sensoren, snelle groothoeklenzen en dubbele DIGIC-processoren biedt de S-serie de perfecte combinatie van Full HD-resolutie, een grote beeldhoek en uitstekende prestaties bij weinig licht. De nieuwe S-serie vertrouwt niet op één imaging processor, maar heeft er twee - DIGIC DV III en DIGIC NET II - waardoor alle beelden naadloos worden vastgelegd, verwerkt, gecodeerd en verzonden. De prestaties van de S-serie bij weinig licht zijn toonaangevend in zijn klasse, zelfs als de lichtomstandigheden slecht  zijn. De serie biedt daarnaast een automatische dag- en nachtmodus.

De verwerkingsarchitectuur (DIGIC DV III and DIGIC NET II) van de nieuwe serie is dezelfde als die van Canon’s beveiligingscamera's uit 2012. De interne programmering is aangepast om meerdere H.264- en/of MJPEG-streams in HD of lagere resoluties te produceren. Naast multi-streaming is ook simultane streaming mogelijk. Alle camera's ondersteunen opname naar microSD-kaarten (maximaal 64 GB) en bieden een nieuwe functie waarmee direct vanaf de microSD-kaarten kan worden afgespeeld zonder de beelden eerst te downloaden naar een pc.

“Onze nieuwe ultracompacte serie beveiligingscamera's weerspiegelt Canon's ervaring in het produceren van kwalitatief hoogwaardige beeldverwerkingstechnologie. Onze beveiligingspartners en systeemintegrators hebben behoefte aan slimme netwerkcameratechnologie. Zij zoeken naar systemen die hun klanten helpen de beveiliging aan te scherpen en risico's te minimaliseren”, licht Julian Rutland, Product Strategy en Planning Director, Projector/Network Security Cameras van Canon Europe, toe. “Canon anticipeert hierop door de nieuwe compacte serie uit te rusten met dezelfde complete ingebouwde intelligente analytic-functies die ook voor onze hoogwaardige beveiligingscamera's beschikbaar zijn”.

Plaats op:
Datum: 19 september 2013
Categorie: Beveiliging en Receptie
Bron: Canon
Gerelateerde artikelen  
18-03-2011 Nieuws ‘s werelds kleinste HDTV PTZ-camera
01-06-2011 Nieuws Nieuwe compacte Axis netwerkcamera voor outdoor beveiliging
25-02-2013 Nieuws Nieuwe serie bewakingscamera’s van Panasonic
09-10-2013 Nieuws Axis introduceert nieuwe video encoders
15-03-2013 Nieuws CNI Europe nieuwe distributeur Canon security camera’s
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.