Nieuws  
 

MAN consultants en Engenius bundelen hun kennis en kwaliteiten in de nieuwe organisatie ManEngenius. De ruim 100 ingenieurs - adviseurs en specialisten – delen vanuit zes Kennisclusters hun kennis in de markten Energie, Overheid, Industrie, Infrastructuur en Utiliteitsbouw.

‘We zijn trots op onze nieuwe organisatie’, zegt managing director ing. J.E. (Jeroen) Erkamp over ManEngenius. ´De krachten van MAN consultants en Engenius zijn verenigd, versterken elkaar en geven antwoord op de opdracht die de markt stelt.’ Die opdracht is: ‘Help ons bij het efficiënt en kwalitatief goed uitvoeren van ingenieurs- en adviesdiensten’. Erkamp: ‘Dit doen wij vanuit onze zes Kennisclusters, waarin onze medewerkers zijn vertegenwoordigd. Zij zorgen voor kwaliteitsoplossingen bij de realisatie van technische projecten en processen van zowel grote als kleine, nationale en internationale opdrachtgevers.’

ManEngenius biedt een platform waarbinnen professionals hun kennis kunnen delen en deze kennis en expertise doelgericht en efficiënt kunnen inzetten. De kennisclusters zijn: Integraal Project- en Procesmanagement, Projectbeheersing, Projectbegeleiding, Engineering, Maintenance, Beheer & Onderhoud en Verkeer & Omgeving.

ManEngenius is een pro-actieve kennisorganisatie, gespecialiseerd in het leveren van ingenieurs- en adviesdiensten aan publieke en commerciële organisaties. De ruim 100 betrokken ingenieurs en consultants zorgen voor kwaliteitsoplossingen bij de realisatie van technische projecten en processen van zowel grote als kleine, nationale en internationale opdrachtgevers. ManEngenius – anno 1992 - verleent haar ingenieurs- en adviesdiensten met een persoonlijke touch. ManEngenius is gevestigd in Hoofddorp en Rotterdam en werkt zowel nationaal als internationaal.

 

Plaats op:
Datum: 18 juni 2013
Categorie: Energie, Onderhoud, Infra
Bron: Manengenius
Gerelateerde artikelen  
27-07-2010 Nieuws Vraagbaak voor Rijkswaterstaat
03-07-2019 Nieuws Startup maakt kennis in bouwsector toegankelijk
18-09-2018 Nieuws Industrie kan nog veel energie besparen
05-10-2017 Nieuws Draaijer+partners versterkt marktpositie
07-12-2012 Nieuws Van den Berg Groep kiest voor Deltek om groei te stimuleren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,72 seconden.