Nieuws  
 

Crown is onderscheiden met de prestigieuze IFOY Award in de categorie ‘heftruckoplossingen’, die gesponsord wordt door de afdelingen Intern Transport en Logistieke Systemen van de VDMA. De onafhankelijke jury van internationaal gerespecteerde journalisten was onder de indruk van de manier waarop de werkzaamheden bij Spicers, een van de grootste groothandels in kantoorbenodigdheden van Groot-Brittannië, door Crown’s InfoLink® truckbeheersysteem zijn gestroomlijnd.

De jury werd overtuigd door de efficiëntie en innovatieve benadering van Crown’s geïntegreerde systeemoplossing. Door voor een gloednieuw heftruckpark van Crown te kiezen, met volledige integratie van Crown’s InfoLink® systeem, is Spicers erin geslaagd om de onderhouds- en reparatiekosten met 90% te laten dalen. Het truckbeheersysteem heeft de intralogistieke efficiëntie van het bedrijf bovendien dusdanig verbeterd dat Spicers de omvang van zijn heftruckpark met 40% kon verkleinen.

De beschikbaarheid van realtime informatie over alle heftrucks van een bedrijf en hun bestuurders is de sleutel tot productiviteitsverbetering in de intralogistiek. Het draadloze InfoLink managementsysteem voor trucks en bestuurders verwerkt realtime en historische gegevens om gestructureerde, naar prioriteit gerangschikte informatie te verschaffen. Deze kan gebruikt worden om goed gefundeerde beslissingen te nemen die flinke kosten- en tijdsbesparingen opleveren.

Tijdens de één week durende IFOY-test, die in een speciaal daarvoor ingericht gebouw op het terrein van de Deutsche Messe AG in Hannover werd uitgevoerd, scoorde Crown’s klantproject hoger dan de oplossingen van twee van zijn grootste concurrenten in de categorie ‘heftruckoplossingen’. Deze categorie geeft voorrang aan systeemoplossingen die van actualiteit, innovatie, klantvoordelen, duurzaamheid en verkoopbaarheid getuigen.

De IFOY Award, die door de Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau e.V. (VDMA) wordt gesponsord, is bedoeld als erkenning voor de beste heftrucks en heftruckoplossingen van het jaar. De IFOY Awards behoren tot de meest prestigieuze onderscheidingen in de intralogistieke sector en worden jaarlijks in samenwerking met de CeMAT uitgereikt. De Award, die onder auspiciën van het Duitse Bondsministerie van Economische Zaken en Technologie staat, omvat nog drie andere categorieën: magazijnwagens, heftrucks met contragewicht tot 3,5 ton en heftrucks met contragewicht van meer dan 3,5 ton.

 

Plaats op:
Datum: 13 juni 2013
Categorie: Materialen/Middelen, Awards, Transport en Verhuizingen
Bron: Crown
Gerelateerde artikelen  
20-03-2013 Nieuws Crown’s QuickPick® Remote uitgeroepen tot beste product van 2013 op LogiMAT
18-04-2013 Nieuws Crown’s WT 3040-pallettruck wint Design 4 Safety Award
19-02-2009 Nieuws Controles op gevaarlijk gebruik van heftrucks
29-11-2010 Nieuws STAS multirail crown en multirail flat
29-10-2018 Nieuws Facilitaire Benchmark Awards 2018 voor a.s.r. en Hogeschool Utrecht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.