Nieuws  
 

Vandaag zijn tijdens vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) de winnaars van de prestigieuze SSA Awards 2013 bekendgemaakt. Er werden prijzen uitgereikt in de categorieën Producten/Diensten (in diverse segmenten) en Oplossingen. Alle winnaars en nominaties zijn op de beursvloer te bekijken. SSA is de tweejaarlijkse ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid en vindt nog tot en met donderdag 6 juni plaats in Amsterdam RAI.

Beursmanager Nynke Lipsius van Amsterdam RAI is zeer te spreken over het resultaat: “De ontwikkeling in de branche staat niet stil. De jury kon ook dit jaar weer rekenen op een enorme diversiteit aan inzendingen. Nieuw voor deze vierde editie van de SSA Awards was dat naast exposanten ook andere bedrijven producten konden aanmelden.”

Winnaars in de categorie Producten/Diensten

·         Segment Brandveiligheid

Signaline Cold van Aerocheck, Grou – stand 01.427

Oordeel van de jury: Met dit product wordt op een andere manier gebruik gemaakt van de natuurkundige eigenschap (temperatuurcoëfficiënt) van de sensorkabel.

·         Segment CCTV Videobewakingssystemen

VIEVU PVR LE4G van Shield Supplies, Amsterdam Zuidoost – stand 01.219

Oordeel van de jury: De methode is innovatief en heel actueel omdat het aansluit bij de politieke prioriteit van bescherming van hulpverleners. Daarbij maakt het gebruik van de nieuwste netwerktechnologie 4G.

·         Segment Inbraak- en alarmeringssystemen

Siemens Magic Mirror Detector van Smartwares Security Nederland BV, Gilze – stand 01.104

Oordeel van de jury: De spiegeltechniek is heel klein toegepast met behoud van functionaliteit en verpakt in een mooi design.

 ·         Segment Toegangscontrole

Eurocilinder bescherming MG – 100 van Rodiko Benelux, Bergeijk – stand 01.335

Oordeel van de jury: Het beste van twee werelden: hightech en eenvoud.

Winnaar in de categorie Oplossingen

·         Match & Catch van Axis Communications B.V., Rotterdam – stand 01.212

Oordeel van de jury: Een vindingrijke totaaloplossing voor een belangrijk maatschappelijk probleem en een oplossing met een interessante businesscase.

Meer informatie over de winnaars en genomineerden, alsmede het volledige juryrapport is te vinden op de SSA Awards webpagina.

De onafhankelijke jury van de SSA Awards bestaat uit Kees ‘d Huy, Ewald Beld, John de Nooijer, Bernadette Sourbag, Mathijs de Vaal, Joris den Bruinen, Emile Broersma, Harm van Dijk, Mike van Drongelen, Adri Bijl en Hans Leijendekkers. Zij beoordeelden de 12 nominaties op hun innovatieve karakter, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en of de inzendingen een oplossing bieden voor een actueel vraagstuk in de markt.

Dit jaar wordt wederom een publieksprijs uitgereikt aan de innovatie met de meeste stemmen. Via de SSA website kan nog tot en met donderdagochtend 6 juni gestemd worden. De winnaar van de Publieksprijs wordt diezelfde dag om 16.00 uur bekendgemaakt op de beursvloer.

 

 

Plaats op:
Datum: 4 juni 2013
Categorie: Awards, Evenement, Beveiliging en Receptie
Bron: SSA
Gerelateerde artikelen  
07-05-2013 Nieuws Nominaties SSA Awards 2013 bekend
19-03-2013 Nieuws Vakbeurs Safety & Security Amsterdam beloont innovatieve concepten
10-06-2013 Nieuws Meer beslissers, toename internationale bezoekers
21-03-2009 Nieuws Safety & Security Awards nominaties
11-06-2013 Nieuws Inschrijving ESEF Awards 2014 geopend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.