Nieuws  
 

Inrichter Ahrend en Igluu, aanbieder van flexibele werkplekken en vergaderruimten, bundelen hun krachten en gaan intensief samenwerken. Hiermee neemt Ahrend opnieuw een grote stap richting het realiseren van unieke en continu innoverende werk-, leef- en leercommunities voor haar klanten en medewerkers. Tegelijkertijd breidt Igluu haar succesvolle netwerk verder uit.
 
Ahrend en Igluu zijn koplopers op het gebied van Het Duurzame Nieuwe Werken (HDNW). Flexibele kantoren hebben de toekomst: HDNW maakt plaats- en tijdonafhankelijk werken mogelijk. Bij Igluu kunnen mensen altijd en op verschillende plaatsen aan het werk. Gezamenlijk creëren Ahrend en Igluu nu flexplekken van topkwaliteit, op de beste locaties en sfeervol, professioneel en duurzaam ingericht.
 
Concreet houdt de samenwerking in dat Ahrend de exclusieve leverancier wordt van het totale inrichtingsconcept van Igluu, met de bijbehorende diensten en producten. Daarnaast wordt Ahrend zelf klant bij Igluu.
 
Bert Franse (mede-oprichter Igluu) licht toe: "Voor Igluu betekent deze samenwerking met Ahrend versterking van ons concept, met doordacht inrichtingsadvies en duurzame producten. Ahrend en Igluu hebben elkaar vooral gevonden vanwege onze vergelijkbare visies op duurzaam werken in de toekomst. Mensen laten zich steeds vaker leiden door een gezondere balans tussen werk en privé. Iedereen wil flexibeler en productiever zijn. Kenniswerkers werken graag in een kwalitatief hoogwaardige omgeving op aansprekende locaties, met uitstekende faciliteiten en veel sfeer: licht, ruim, open, gericht op onderling contact, maar vooral professioneel. En bovendien in de buurt van openbaar vervoer, dynamische stadscentra, winkels en restaurants."
 
"Igluu biedt kenniswerkers niet alleen zeer aantrekkelijke werkplekken, maar ook uitstekende mogelijkheden voor workshops, vergaderen en events. Ook netwerkmogelijkheden zijn belangrijk: bij Igluu kun je altijd informeel praten met mensen uit andere disciplines. Igluu richt zich zowel op zzp'ers als op grote(re) bedrijven en organisaties. Deze laatste groep is immers volop bezig met het reduceren van de eigen kantooroppervlakte en het zoeken naar alternatieve faciliteiten (naast thuiswerken). Daarnaast zien we een toenemende behoefte aan externe en flexibele vergaderlocaties. De samenwerking met Ahrend maakt het voor Igluu mogelijk haar groeiambities sneller uit te voeren dan wij op eigen kracht hadden gekund. Een topmerk als Ahrend past uitstekend bij de visie die wij voor ogen hebben."
 
Peter-Paul Hendrikx (Managing Director Ahrend Inrichten) vult aan: "Dit is een uitgelezen kans om gezamenlijk met Igluu als full service dienstverlener naar buiten te treden. Daarbij staat in eerste instantie niet meer het eigendom, maar juist het gebruik van de werkomgeving centraal. Zelf nemen wij hierin als inrichter een leidende rol. Gezamenlijk zijn we met dit duurzame concept in staat snel in te spelen op veranderde huisvestingsbehoeften en, nog belangrijker, de gebruiksbehoeften van een brede doelgroep."
 

Ahrend en Igluu bundelen krachten

Plaats op:
Datum: 6 oktober 2011
Categorie: Partnerships, Kantoorinrichting en Werkplek
Bron: Ahrend Inrichten
Gerelateerde artikelen  
11-11-2011 Nieuws Gezamenlijke vestiging voor duurzaam en flexibel werken in Eindhoven
14-12-2012 Nieuws Igluu flexibiliseert aanbod voor professionele flexwerker
10-02-2010 Nieuws Igluu opent 2e kantoor voor zelfstandigen in Den Haag
18-10-2011 Nieuws Ahrend gaat strategische samenwerking aan met Sitag
17-12-2009 Nieuws Zelfstandige verruilt keukentafel voor trendy kantoor
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,77 seconden.