Nieuws  

Infor neemt Efficient Frontiers, ReServe Interactive, een leverancier van cloudsoftware voor sales en catering, restaurantreserveringen en floor management over. ReServe Interactive heeft een hoofdkantoor in Livermore, Californië, en bedient …

Categorie: Catering
Datum: 9 april 2019
Bron: Infor Plaats op:

Nederlanders gaan steeds gezonder eten, blijkt uit onderzoek van onder andere het RIVM. Ook in het assortiment in de bedrijfsrestaurants van Sodexo neemt gezonde voeding een steeds grotere plek in. Mooi voorbeeld is de verkoop van het aantal …

Categorie: Catering
Datum: 8 april 2019
Bron: Sodexo Plaats op:
Redactie Video
Steeds meer particulieren ontdekken de leaseauto. Waar een auto leasen voorheen vooral op zakelijk gebied werd toegepast, zien we dat dit tegenwoordig zeker niet meer het geval is. Private lease is voor werkelijk iedereen weggelegd. Maar wat staat je precies ...

“Door net wat verder te kijken dan vandaag hopen we elke dag een beetje beter te maken.” Dat is de visie van FairBeleg, het merk dat Offerman medio 2018 lanceerde voor hartig broodbeleg in portieverpakking en 10-plaks verpakking. …

Categorie: Catering
Datum: 21 maart 2019
Bron: Offerman Plaats op:

Sodexo Nederland heeft het afgelopen jaar een flinke stijging gezien in de behoefte aan vegetarische gerechten. Ten opzichte van het jaar ervóór werden in 2018 maar liefst 19% meer vegetarische producten verkocht.Sodexo …

Categorie: Catering
Datum: 14 maart 2019
Bron: Sodexo Plaats op:
Redactie Video
Smart Facility Management, sensoren, Internet of Things, big data en robotisering. Termen die we in het dagelijkse leven steeds vaker horen. De technologie ontwikkelt zich razendsnel en biedt volop kansen en mogelijkheden. Maar hoe verbindt u deze trends ...

Begin dit jaar stuurde ABN AMRO, ondersteund door Smaackmakers, een oproep aan cateraars en producenten waarbij ze aangaf samenwerkingspartners te zoeken voor een pilot met een ‘radicaal duurzaam & circulair cateringconcept’ voor …

Categorie: Catering
Datum: 3 december 2018
Bron: Albron Plaats op:

Op vrijdag 23 november vond de eerste editie plaats van de Compass Culinary Cup Continental Europe. Acht teams gingen met elkaar de strijd aan in het beroemde ‘Ecole Jean Drouant’ in Parijs. Ze werden beoordeeld door een strenge vakjury …

Categorie: Catering
Datum: 29 november 2018
    Plaats op:
Redactie Video
Driekwart van de medewerkers (76%) vindt het belangrijk dat de werkgever tijd en geld aan zijn gezondheid besteedt. Een kwart van hen (26%) vindt dit zelfs zeer belangrijk. Ondanks dat medewerkers willen dat de werkgever betaalt, weet ruim een op de vijf ...

Na een geslaagde pilot bij verschillende cateringlocaties breidt facilitair dienstverlener ISS Facility Services de samenwerking met sociale onderneming Soupalicious verder uit. De soepmaker bestrijdt voedselverspilling en maakt gezonde ambachtelijke …

Categorie: Catering
Datum: 21 november 2018
Bron: ISS Facility Services Plaats op:

De Dudok Groep uit Rotterdam,  hospitality-, evenementen- en horecabranche, gaat een strategische samenwerking aan met haar naamgenoot Dudok Groep uit Dordrecht. Dudok Groep uit Dordrecht is een ontwikkelende vastgoedbelegger en kocht recent …

Categorie: Catering
Datum: 13 november 2018
Bron: Dudok Horeca Groep Plaats op:
Redactie Video
Dat vleermuizen een zeer slecht gezichtsvermogen hebben, is eigenlijk een mythe. Sommige soorten beschikken zelfs over een zeer goed gezichtsvermogen. Wat er echt voor zorgt dat een vleermuis zo sterk is afgestemd op zijn omgeving, veilig een weg weet ...

B. Building Business en Sodexo gaan een strategisch partnership aan, waarbij Sodexo een breed scala aan facility services gaat leveren in de drie panden van de business incubator B. in Amsterdam. De samenwerking zal zich naast facility services …

Categorie: Catering
Datum: 7 november 2018
Bron: Sodexo Plaats op:

Cateraar Eurest start op de Avans hogeschool Den Bosch een samenwerking met de app NoFoodWasted, in de strijd tegen voedselverspilling. Studenten en medewerkers van de Avans Hogeschool zien in de app gerechten die in het campus restaurant aan …

Categorie: Catering
Datum: 12 oktober 2018
Bron: Eurest Plaats op:
Agenda woensdag, 19 juni 2019
1 2
3 5 6 7 8 9
10 11 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Spotlight
17-09-2019
18-09-2019
19-09-2019
01-10-2019
01-10-2019
02-10-2019
03-10-2019

De Hanzehogeschool heeft opnieuw Eurest geselecteerd als cateraar voor haar locaties in Groningen, Assen en Leeuwarden. Het contract bestaat uit het exploiteren of laten exploiteren van 16 restaurants en koffiecorners, alsmede de vergaderservice …

Categorie: Catering
Datum: 10 augustus 2018
Bron: Eurest Plaats op:

Weten wat er op je bord ligt: het wordt steeds belangrijker. Net als de behoefte om te weten waar ingrediënten vandaan komen en of ze op een duurzame manier zijn geproduceerd. Daarom introduceert Sodexo *Origo in Nederland. Bij deze service …

Categorie: Catering
Datum: 24 juli 2018
Bron: Sodexo Plaats op:

Koppert Cress wil de eerste van Nederland zijn met een food CO2-neutraal bedrijfsrestaurant. Daarvoor moet natuurlijk eerst inzichtelijk zijn wat de CO2-uitstoot van het samenwerkingsconcept Rob & Bob van Koppert Cress en Hutten nu is. Daarom …

Categorie: Catering
Datum: 20 juli 2018
Bron: Hutten Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.