Nieuws  

Infor neemt Efficient Frontiers, ReServe Interactive, een leverancier van cloudsoftware voor sales en catering, restaurantreserveringen en floor management over. ReServe Interactive heeft een hoofdkantoor in Livermore, Californië, en bedient …

Categorie: Catering
Datum: 9 april 2019
Bron: Infor Plaats op:

Nederlanders gaan steeds gezonder eten, blijkt uit onderzoek van onder andere het RIVM. Ook in het assortiment in de bedrijfsrestaurants van Sodexo neemt gezonde voeding een steeds grotere plek in. Mooi voorbeeld is de verkoop van het aantal …

Categorie: Catering
Datum: 8 april 2019
Bron: Sodexo Plaats op:
Redactie Video
Je wist het misschien niet, maar vorige week was de Dag van de Telecommunicatie (WTISD). Dat klinkt saai, maar dat is het allerminst. Nu is nog maar 56% van de wereldbevolking online. Dat betekent dat nog dik vier miljard consumenten, bijna de helft van de wereldbevolking, ...

“Door net wat verder te kijken dan vandaag hopen we elke dag een beetje beter te maken.” Dat is de visie van FairBeleg, het merk dat Offerman medio 2018 lanceerde voor hartig broodbeleg in portieverpakking en 10-plaks verpakking. …

Categorie: Catering
Datum: 21 maart 2019
Bron: Offerman Plaats op:

Sodexo Nederland heeft het afgelopen jaar een flinke stijging gezien in de behoefte aan vegetarische gerechten. Ten opzichte van het jaar ervóór werden in 2018 maar liefst 19% meer vegetarische producten verkocht.Sodexo …

Categorie: Catering
Datum: 14 maart 2019
Bron: Sodexo Plaats op:
Redactie Video

In de praktijk blijkt ook: garbage out is garbage in

Massacommunicatie is niet meer van deze tijd. Eén boodschap voor de hele klantgroep past niet en dat wil de klant ook niet. Die klant wil op de voor hem makkelijkste ...

Begin dit jaar stuurde ABN AMRO, ondersteund door Smaackmakers, een oproep aan cateraars en producenten waarbij ze aangaf samenwerkingspartners te zoeken voor een pilot met een ‘radicaal duurzaam & circulair cateringconcept’ voor …

Categorie: Catering
Datum: 3 december 2018
Bron: Albron Plaats op:

Op vrijdag 23 november vond de eerste editie plaats van de Compass Culinary Cup Continental Europe. Acht teams gingen met elkaar de strijd aan in het beroemde ‘Ecole Jean Drouant’ in Parijs. Ze werden beoordeeld door een strenge vakjury …

Categorie: Catering
Datum: 29 november 2018
    Plaats op:
Redactie Video
Het hoogst haalbare doel van Facility Management? Een gelukkige facilitaire organisatie. U ondersteunt uw interne klanten zodat zij gelukkig zijn met het werk dat zij doen. En daar worden u en uw team simpelweg ook weer gelukkig van. Er wordt dus veel ...

Na een geslaagde pilot bij verschillende cateringlocaties breidt facilitair dienstverlener ISS Facility Services de samenwerking met sociale onderneming Soupalicious verder uit. De soepmaker bestrijdt voedselverspilling en maakt gezonde ambachtelijke …

Categorie: Catering
Datum: 21 november 2018
Bron: ISS Facility Services Plaats op:

De Dudok Groep uit Rotterdam,  hospitality-, evenementen- en horecabranche, gaat een strategische samenwerking aan met haar naamgenoot Dudok Groep uit Dordrecht. Dudok Groep uit Dordrecht is een ontwikkelende vastgoedbelegger en kocht recent …

Categorie: Catering
Datum: 13 november 2018
Bron: Dudok Horeca Groep Plaats op:
Redactie Video

Flexibele output zonder gedoe:

Er zijn eerder initiatieven geweest om het mogelijk te maken onderweg printjes te maken. Er was echter altijd gedoe mee, onder meer om jezelf te identificeren. En het printje moest (uiteraard) ...

B. Building Business en Sodexo gaan een strategisch partnership aan, waarbij Sodexo een breed scala aan facility services gaat leveren in de drie panden van de business incubator B. in Amsterdam. De samenwerking zal zich naast facility services …

Categorie: Catering
Datum: 7 november 2018
Bron: Sodexo Plaats op:

Cateraar Eurest start op de Avans hogeschool Den Bosch een samenwerking met de app NoFoodWasted, in de strijd tegen voedselverspilling. Studenten en medewerkers van de Avans Hogeschool zien in de app gerechten die in het campus restaurant aan …

Categorie: Catering
Datum: 12 oktober 2018
Bron: Eurest Plaats op:
Agenda zaterdag, 25 mei 2019
1 2 3 4 5
6 7 8 10 11 12
13 15 16 17 18 19
20 22 24 25 26
27 28 29 30 31
Spotlight
04-06-2019
12-06-2019
13-06-2019
17-09-2019
18-09-2019
19-09-2019
01-10-2019

De Hanzehogeschool heeft opnieuw Eurest geselecteerd als cateraar voor haar locaties in Groningen, Assen en Leeuwarden. Het contract bestaat uit het exploiteren of laten exploiteren van 16 restaurants en koffiecorners, alsmede de vergaderservice …

Categorie: Catering
Datum: 10 augustus 2018
Bron: Eurest Plaats op:

Weten wat er op je bord ligt: het wordt steeds belangrijker. Net als de behoefte om te weten waar ingrediënten vandaan komen en of ze op een duurzame manier zijn geproduceerd. Daarom introduceert Sodexo *Origo in Nederland. Bij deze service …

Categorie: Catering
Datum: 24 juli 2018
Bron: Sodexo Plaats op:

Koppert Cress wil de eerste van Nederland zijn met een food CO2-neutraal bedrijfsrestaurant. Daarvoor moet natuurlijk eerst inzichtelijk zijn wat de CO2-uitstoot van het samenwerkingsconcept Rob & Bob van Koppert Cress en Hutten nu is. Daarom …

Categorie: Catering
Datum: 20 juli 2018
Bron: Hutten Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,51 seconden.