Nieuws  

“Door net wat verder te kijken dan vandaag hopen we elke dag een beetje beter te maken.” Dat is de visie van FairBeleg, het merk dat Offerman medio 2018 lanceerde voor hartig broodbeleg in portieverpakking en 10-plaks verpakking. …

Categorie: Catering
Datum: 21 maart 2019
Bron: Offerman Plaats op:

Sodexo Nederland heeft het afgelopen jaar een flinke stijging gezien in de behoefte aan vegetarische gerechten. Ten opzichte van het jaar ervóór werden in 2018 maar liefst 19% meer vegetarische producten verkocht.Sodexo …

Categorie: Catering
Datum: 14 maart 2019
Bron: Sodexo Plaats op:
Redactie Video
De ‘wereld van de klantcommunicatie’ is weliswaar de afgelopen jaren al flink veranderd, maar zal door nieuwe technische mogelijkheden en veranderende bedrijfsdoelstellingen nog verder gaan veranderen. Zo zal er veel meer aandacht komen voor ...

Begin dit jaar stuurde ABN AMRO, ondersteund door Smaackmakers, een oproep aan cateraars en producenten waarbij ze aangaf samenwerkingspartners te zoeken voor een pilot met een ‘radicaal duurzaam & circulair cateringconcept’ voor …

Categorie: Catering
Datum: 3 december 2018
Bron: Albron Plaats op:

Op vrijdag 23 november vond de eerste editie plaats van de Compass Culinary Cup Continental Europe. Acht teams gingen met elkaar de strijd aan in het beroemde ‘Ecole Jean Drouant’ in Parijs. Ze werden beoordeeld door een strenge vakjury …

Categorie: Catering
Datum: 29 november 2018
    Plaats op:
Redactie Video


In San Francisco (Silicon Valley) ...

Na een geslaagde pilot bij verschillende cateringlocaties breidt facilitair dienstverlener ISS Facility Services de samenwerking met sociale onderneming Soupalicious verder uit. De soepmaker bestrijdt voedselverspilling en maakt gezonde ambachtelijke …

Categorie: Catering
Datum: 21 november 2018
Bron: ISS Facility Services Plaats op:

De Dudok Groep uit Rotterdam,  hospitality-, evenementen- en horecabranche, gaat een strategische samenwerking aan met haar naamgenoot Dudok Groep uit Dordrecht. Dudok Groep uit Dordrecht is een ontwikkelende vastgoedbelegger en kocht recent …

Categorie: Catering
Datum: 13 november 2018
Bron: Dudok Horeca Groep Plaats op:
Redactie Video
Jeanette Karreman, Districtsmanager Zorg bij CSU, noemt de arbeidsmarktproblematiek de grootste uitdaging in de zorgsector. Met name in de ouderenzorg loopt het tekort aan gekwalificeerde verplegenden en verzorgenden alsmaar verder op. Jeanette: ”Omdat ...

B. Building Business en Sodexo gaan een strategisch partnership aan, waarbij Sodexo een breed scala aan facility services gaat leveren in de drie panden van de business incubator B. in Amsterdam. De samenwerking zal zich naast facility services …

Categorie: Catering
Datum: 7 november 2018
Bron: Sodexo Plaats op:

Cateraar Eurest start op de Avans hogeschool Den Bosch een samenwerking met de app NoFoodWasted, in de strijd tegen voedselverspilling. Studenten en medewerkers van de Avans Hogeschool zien in de app gerechten die in het campus restaurant aan …

Categorie: Catering
Datum: 12 oktober 2018
Bron: Eurest Plaats op:
Redactie Video
Het aanbieden van flexibel werken is een doorslaggevende factor bij het aantrekken en behouden van talent. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van International Workplace Group (IWG), marktleider op het gebied van flexibel werken, onder 15.000 managers ...

De Hanzehogeschool heeft opnieuw Eurest geselecteerd als cateraar voor haar locaties in Groningen, Assen en Leeuwarden. Het contract bestaat uit het exploiteren of laten exploiteren van 16 restaurants en koffiecorners, alsmede de vergaderservice …

Categorie: Catering
Datum: 10 augustus 2018
Bron: Eurest Plaats op:

Weten wat er op je bord ligt: het wordt steeds belangrijker. Net als de behoefte om te weten waar ingrediënten vandaan komen en of ze op een duurzame manier zijn geproduceerd. Daarom introduceert Sodexo *Origo in Nederland. Bij deze service …

Categorie: Catering
Datum: 24 juli 2018
Bron: Sodexo Plaats op:
Agenda donderdag, 21 maart 2019
1 2 3
4 5 6 7 9 10
11 12 15 16 17
18 19 22 23 24
25 29 30 31
Spotlight
26-03-2019
26-03-2019
27-03-2019
28-03-2019
04-04-2019
09-04-2019
09-04-2019

Koppert Cress wil de eerste van Nederland zijn met een food CO2-neutraal bedrijfsrestaurant. Daarvoor moet natuurlijk eerst inzichtelijk zijn wat de CO2-uitstoot van het samenwerkingsconcept Rob & Bob van Koppert Cress en Hutten nu is. Daarom …

Categorie: Catering
Datum: 20 juli 2018
Bron: Hutten Plaats op:

Niet meer in de rij voor de kassa tijdens je lunchpauze, direct profiteren van korting op je aankoop en sparen voor cadeaus. Om haar gasten te ontzorgen en te belonen ontwikkelde Hutten een app waarmee zij hun lunchaankopen direct kunnen scannen …

Categorie: Catering
Datum: 11 juli 2018
Bron: Hutten Plaats op:

Hutten heeft gewonnen in de categorie ‘At Work’ van het GfK Out of Home Formule Rapport. In het jaarlijkse landelijke consumentenonderzoek door onderzoeksbureau GfK hebben dit jaar ruim 8.000 gasten aangegeven wat zij belangrijk vinden …

Categorie: Catering
Datum: 4 juli 2018
Bron: Hutten Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,5 seconden.