Nieuws  
 

Remedie tegen uit de hand lopende verhuiskosten
Gedwongen door het afgelopen economische klimaat gaan, soms moeten, regelmatig bedrijven verhuizen.  Men wordt kleiner, gaat fuseren en/of  wijzigen door veranderende business strategieën. Hetzelfde klimaat is dan ook vaak de reden waarom men de verhuiskosten zo beperkt mogelijk wilt houden.  Daarbij wordt dan met enige regelmaat het secretariaat ingeschakeld om de verhuizing op basis van checklisten,  welke zo van internet afgehaald kunnen worden, te gaan regelen. Heel begrijpelijk!

Een checklist is een prima hulp bij verhuizen. Het geeft aan wat er gedaan moet worden en waar men ‘even' aan moet denken voordat de verhuizing een feit kan zijn.  Echter moet dat ‘even' wel gebeuren naast de operationele taken om de business draaiende te houden.  Een ‘eigen' verhuizing loopt meer dan eens uit op verhoogde kosten wat men juist door het niet willen cq. kunnen inhuren van een professional had willen voorkomen. 

Voor goede hulp bij verhuizen van uw organisatie is het juiste middel te vinden op www.hulpbijverhuizen.nl . Of het nu gaat om alleen advies (‘on demand') of juist geheel verzorgd projectmanagement voor een volledige verhuizing. Hulp op maat bij het verhuizen van uw organisatie, precies zoals u die wenst.  Via deze website vindt u informatie over de hulp die geboden kan worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor hulp bij verhuizen van uw organisatie, kan geheel vrijblijvend contact worden opgenomen met een van de verhuismanagers.

Plaats op:
Datum: 25 maart 2010
Categorie: Aanbiedingen & Acties
Bron: Verhuismanager.com B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-11-2010 Achtergrondartikelen Begeleiden van personeel tijdens de verhuizing
14-05-2018 Achtergrondartikelen Verhuismanager anno nu doet niet aan verhuizen
26-02-2010 Nieuws Na de makelaar begint het werk pas voor een organisatie
12-03-2018 Nieuws Facility MPS helpt de vastgoedeigenaren in een wijzigende markt
08-10-2018 Achtergrondartikelen Verhuismanagement: Naast de logistiek is ook de mens van groot belang!
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.