Nieuws  
 

Sinds 1 januari 2020 verzorgt ICS Groep het rijklaar- en schoonmaakproces van bussen en reiniging van kantoren en pauzeruimtes voor busmaatschappij Keolis. Op een zestal locaties: Almere, Amersfoort, Bunnik, Mijdrecht en Montfoort. Het contract kent een looptijd van vier jaar.

Een gelijkwaardige kwaliteitspartner
Keolis Nederland zocht een schoonmaakpartner die voldoet aan de eisen die Keolis ook voor zichzelf stelt. Een partner, die sociaal en verantwoord onderneemt, die kwaliteit en processen borgt met de gecertifieerde kwaliteitssystemen ISO-14001 en ISO-9001. ICS staat voor sociaal en duurzaam ondernemen met een hoog schoonmaakkwaliteitsniveau. Naast de gevraagde ISO-certificaten beschikt ICS Groep ook over NEN4400-1 en niveau 3 van de CO2 prestatieladder. Hieruit blijkt de ambitie om uitstekende dienstverlening te combineren met zorg voor mens en omgeving. Het feit dat ICS Groep veel relevante ervaring opgedaan bij openbaar vervoersbedrijven zoals GVB, BRU, NS Stations en Connexxion, maakte de keuze voor ICS Groep gemakkelijk.

Samen door ontwikkelen
Keolis heeft uitgesproken tevreden te zijn na de eerste maand van samenwerking en een duidelijk verschil te zien ten opzichte van de laatste maanden van 2019. “De communicatie verloopt heel prettig. ICS Groep luistert en reageert adequaat met een productieve houding”, aldus Keolis. In een eerste evaluatie is de wens uitgesproken om samen door te ontwikkelen. ICS Groep draagt punten aan om het werk veiliger en werkbaarder te maken, zoals het maken van een veiligheidsvideo voor schoonmaakmedewerkers. ICS Groep gelooft dat informatie op deze manier helder overkomt en beter beklijft.

Belangrijke thema’s voor zowel Keolis als ICS Groep zijn duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en social return. Er is met elkaar gesproken over het aanbieden van ontwikkeltrajecten aan onder andere leerlingen van het ROC en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals statushouders. Ook is het idee ontstaan om schoonmakers op leeftijd – met meer ambitie - de kans te bieden om zich, via Keolis, gefaseerd te laten omscholen tot buschauffeur.

Plaats op:
Datum: 13 februari 2020
Gerelateerde artikelen  
09-10-2018 Nieuws Buitengewoon biedt kansen voor Utrechters
14-02-2019 Nieuws Gemeente Horst aan de Maas kiest voor schoonmaak van AMC
17-08-2018 Nieuws ICS Groep neemt activiteiten JoMar over
20-11-2018 Nieuws Seiso en ICS gaan statushouders opleiden in de schoonmaak
04-12-2008 Nieuws WVS-Groep gaat in de beveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.