Nieuws  

Sharp breidt zijn bekroonde A3- en A4-portfolio uit met in totaal 25 nieuwe MFP’s. Het bedrijf voegt elf nieuwe multifunctionele printers (MFP’s) toe aan zijn A3 zwart-wit Advanced en Essentials-serie en introduceert veertien nieuwe printers en MFP’s binnen zijn A4-kleuren/zwart-witserie. Hiermee bestaat de totale line-up van Sharp voortaan uit 45 modellen.

De 25 nieuwe modellen variëren in snelheid van 26 tot 66 afdrukken per minuut en zijn uitgerust met een groot aantal productiviteitsfuncties. Daarnaast beschikken de modellen over best-in-class beveiligingsmogelijkheden en dezelfde krachtige workflowfuncties en gebruikersinterface als de rest van het Sharp-assortiment.

De nieuwe modellen voorzien stuk voor stuk in krachtige beveiligingsfuncties, zoals bescherming tegen firmwareaanvallen*1, en beschikken over een zelfherstellend vermogen*1. Met deze functies zijn de MFP’s in staat hackaanvallen te identificeren en de firmware te herstellen in de oorspronkelijke staat, zodat de gebruikers veilig verder kunnen werken. Een functie voor applicatie-whitelisting*1 beschermt het bestandsysteem van de MFP’s tegen toegang van niet-geautoriseerde apparaten. En daarnaast kunnen beheerders die gebruikmaken van de nieuwe A3- en geselecteerde A4-modellen, met behulp van Active Directory® Group Policy* verschillende instellingen op de MFP’s centraal beheren.

Het nieuwe assortiment A4 kleuren/zwart-wit-MFP’s’ en -printers is ontworpen voor verschillende behoeften binnen de kantooromgeving en is eenvoudig te integreren op de moderne werkplek. Dankzij die eenvoudige integratie is snelle toegang mogelijk tot een uitgebreide hoeveelheid clouddiensten, zoals Box en Dropbox. Gemakkelijke integratie met bestaande netwerkapplicaties en public-clouddiensten zorgt er daarnaast voor dat informatie veilig te delen en overal toegankelijk is, wat bijdraagt aan de productiviteit.

Ook zijn de nieuwe A3-modellen en geselecteerde A4-modellen voorzien van de allernieuwste Adobe-technologie, de Adobe Embedded Print Engine (AEPER). Deze technologie biedt gebruikers meer nauwkeurigheid en een betere prestatie bij het rechtstreeks afdrukken van pdf-bestanden vanuit het netwerk, de cloud of USB-sticks.

Sharp's Application Portal stelt beheerders in staat eenvoudig nieuwe, beschikbare applicaties toe te voegen en bestaande applicaties te updaten – allemaal rechtstreeks via het touchscreen van het apparaat. De nieuwe modellen zijn tot slot uitgerust met verbeterde productiviteitsfuncties, zoals de mogelijkheid om meerdere enveloppen in te voeren vanuit de standaard- of multihandinvoer-papierlade.

Marco van Vliet, Product Marketing Manager Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Kantooromgevingen veranderen, maar dankzij Sharp’s portfolio van printers en MFP’s hebben bedrijven ruime keuze uit een complete reeks MFP’s om aan hun veranderende kantoorbehoeften te voldoen. Ook deze nieuwe uitbreiding is uitgerust met Sharp's bekroonde gebruikersinterface, best-in-class beveiliging en verbeterde productiviteitsfuncties”.

Van de 25 modellen zijn er nu 13 direct verkrijgbaar en de overige modellen worden in de komende maanden geïntroduceerd bij Sharp en zijn partners. Klik hier voor meer informatie.

Plaats op:
Datum: 14 februari 2020
Bron: Sharp Electronics Benelux bv
Gerelateerde artikelen  
24-01-2019 Nieuws Nieuwe kleuren-MFP's van Sharp
20-03-2019 Nieuws Sharp voegt nieuwe kleuren-MFP's toe aan line-up A4-machines
19-03-2018 Nieuws Nieuwe A4 zwart-wit MFP's van Sharp
21-02-2018 Nieuws Sharp voegt tien nieuwe modellen toe aan MFP-assortiment
29-09-2017 Nieuws Nieuwe A3 multifunctionele kleurenprinter van Sharp
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 12,99 seconden.