Nieuws  

CSU is opnieuw schoonmaak- en sponsorpartner van de Johan Cruijff ArenA (JCA) en AFC Ajax. Sinds november 2019 is CSU gestart bij de Johan Cruijff ArenA en sportpark de Toekomst. Tegelijkertijd is CSU Official Sponsor van Ajax. De contracten hebben een looptijd tot minimaal zomer 2023. CSU is een bekende binnen Ajax en was eerder van 1989 tot en met 2018 aan de club verbonden.

Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur CSU, tekende recent de nieuwe overeenkomsten. “CSU is trots op de samenwerking met Ajax en de Johan Cruijff ArenA. De relatie is warm en het partnerschap geeft veel aanknopingspunten om op sociaal en technologisch gebied te innoveren.”

Voor de ondertekening stonden wij met de schoonmaakmedewerkers stil bij de hernieuwde samenwerking. Dit deden we onder het genot van een kopje koffie en een stuk taart met de tekst ‘Winnen doe je samen’. Vanuit zowel CSU als Johan Cruijff ArenA werden ze toegesproken en ontvingen ze een Ajax thuisshirt met hun eigen naam erop. De CSU schoonmaakmedewerkers waren ontzettend trots en blij!

In het nieuwe resultaatgerichte contract met Johan Cruijff ArenA biedt CSU een innovatieve schoonmaakaanpak waarbij hospitality centraal staat. Dit realiseren we onder andere door Smart Cleaning, Social Inclusive en ketensamenwerking.
Esmée Ficheroux: “Door middel van onze Smart Cleaning oplossingen dragen we bij aan het innovatieprogramma ‘Amsterdam Innovation Arena’, waarin het stadion van de toekomst wordt gecreëerd. We kijken daarbij verder dan alleen technische innovaties. Juist de samenwerking op maatschappelijk gebied doet er écht toe. Samen gaan we op weg naar een sportieve toekomst.”

Plaats op:
Datum: 10 januari 2020
Bron: CSU
Gerelateerde artikelen  
30-05-2013 Nieuws CSU en Stichting Axios sluiten SROI-overeenkomst
05-11-2019 Achtergrondartikelen Zo maken we vernieuwende veiligheidsoplossingen tot een succes
01-04-2019 Nieuws CSU scherp op Hospitality bij Hotel Arena
20-08-2018 Nieuws CSU groeit uit tot strategisch partner van ADO Den Haag
13-03-2019 Nieuws Transitie in mobiliteit en parkeren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.