Nieuws  

Sharp introduceert zes nieuwe 4K interactieve schermen, drie in de PN-TH1-serie en drie in de PN-HC1 BIG PAD-serie. Deze series bouwen voort op het succes van Sharp’s bekroonde interactieve lcd-schermen voor een optimale samenwerking en productiviteit in vergaderzalen en klaslokalen. De nieuwe serie bestaat uit verschillende instapmodellen en geavanceerde touchscreenoplossingen.   De PN-TH1 en PN-HC1 Sharp BIG PADS zijn voorzien van geïntegreerde smart-pc-technologie. Deze nieuwe generatie BIG PADS beschikt over een reeks krachtige, maar eenvoudig te gebruiken applicaties die interactief en effectief samenwerken ondersteunen. Met behulp van de geïntegreerde applicaties kan de gebruiker onder meer:  

  •     Aantekeningen maken en brainstormen in de whiteboard applicatie zonder dat daarbij externe pc-apparatuur nodig is.   
  •     Draadloos het scherm van bijvoorbeeld een notebook-pc weergeven op de BIG PAD en deze middels touch bedienen.  
  •     Toegang krijgen tot bestanden die zijn opgeslagen op BIG PAD, om bijvoorbeeld een video af te spelen middels de mediaspeler.  


In de PN-TH1 serie is het ook mogelijk om de geïntegreerde functionaliteiten te deactiveren en zo aan eventuele IT beveiligingsvereisten te voldoen.    
De schermen in de PN-TH1-serie zijn voorzien van de nieuwste interactieve InGlass™-technologie, waardoor het lijkt alsof je met een pen op papier schrijft (pen-op-papier-ervaring). De schermen in de PN-HC1-serie bieden een vergelijkbare nauwkeurige en intuïtieve touch-ervaring dankzij hoogwaardige infrarood-technologie, die de gebruiker ondersteunt bij het lesgeven of bij het geven van een presentatie. Daarnaast zijn de PN-HC1-schermen voorzien van een OPS-compatibel slot voor de naadloze integratie van een pc. Hiermee wordt het aantal installatiemogelijkheden voor de gebruiker aanzienlijk vergroot. Aan de voorzijde van PN-HC1 is tevens een aantal knoppen voorzien die het gebruik zeer eenvoudig maken. Met een kop als ‘Freeze Frame’ laat de presentator het beeld op de BIG PAD onmiddellijk bevriezen, waardoor men op zijn verbonden apparaat andere content kan raadplegen, zonder dat de leerlingen of deelnemers dit zien.   

De schermen in zowel de PN-TH1- als de PN-HCI-serie zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, wat ze geschikt maakt voor vrijwel elk kantoor en lokaal. De PN-TH1-serie is er in de maten 85, 75 en 65 inch en de PN-HC1-serie in de maten 86, 75 en 70 inch. Alle schermen beschikken daarnaast over een Ultra HD resolutie van 3840 x 2160 pixels zodat zelfs grote hoeveelheden gedetailleerde informatie goed leesbaar zijn.  

De nieuwe interactieve PN-TH1-schermen ontvingen onlangs een ‘Best of Show’-award op InfoComm 2019, aansluitend op andere bekroonde modellen uit de Sharp BIG PAD-lijn van interactieve schermen. Volgens het recente Interactive Displays-rapport van Futuresource Consulting, 2019 Q2 is Sharp marktleider in interactieve schermen in Noord- en Zuid-Amerika en de nummer twee wereldwijd.

Plaats op:
Datum: 21 oktober 2019
Bron: Sharp Electronics Benelux bv
Gerelateerde artikelen  
11-02-2019 Nieuws Sharp introduceert zes nieuwe 4K display-productlijnen tijdens ISE 2019
23-11-2010 Nieuws SMART introduceert intu´tief, interactief whiteboard
11-03-2013 Nieuws De toekomst van zakelijke schermen tot leven gebracht
03-02-2010 Nieuws Sharp produceert LCD-schermen in fabriek van de toekomst
11-10-2017 Nieuws Sharp levert 22 displays aan World Rhythmic Gymnastics 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.