Nieuws  

Sharp kondigt tijdens IFA de introductie van haar nieuwste smartphone op de Europese markt aan, de Sharp AQUOS R3. In juni 2019 presenteerde Sharp het flagship model al in Japan. Het toestel is nu ook verkrijgbaar in de Benelux en andere Europese landen. Met de AQUOS R3 maakt Sharp gebruik van high-end display technologie, een Qualcomm Snapdragon 855 processor en Edgest Fit Design.Met de AQUOS R3 lanceert het techbedrijf haar eerste flagship model met wereldklasse specificaties. De smartphone heeft een 6.2” Pro IGZO reality display met een ultrascherpe Quad HD+ resolutie van 3120 x 1440 pixels. Dankzij de mix van indium-gallium-zinc-oxide heeft het scherm een enorm hoge reactiesnelheid en een verversingssnelheid van 120Hz. De helderheid staat garant voor een schitterende HDR-beeldkwaliteit, zelfs bij gebruik buitenshuis en in fel zonlicht. Tegelijkertijd is het scherm erg energiezuinig, waardoor de batterij langer mee gaat.

De kracht van de Sharp AQUOS R3 ligt in de Qualcomm “Snapdragon 855” Octacore processor. Dankzij het 6GB RAM geheugen werken alle applicaties vloeiend en zonder enige vertragingen. Het interne geheugen van 128GB biedt voldoende ruimte voor foto’s, video’s, muziek, apps en spellen. En als dit toch niet genoeg is, biedt het toestel een uitbreidmogelijkheid naar 512GB met een micro SD kaart.  De AQUOS R3 is voorzien van een 3,200 mAh batterij die opgeladen kan worden met een snelle oplaadfunctie via USB type-C of contactloos via Qi Wireless Charging.

Daarnaast ondersteunt Sharp’s AI technologie de gebruiksvriendelijkheid op meerdere vlakken; zo activeert de camera automatisch een video-opname zodra deze een fotoreeks herkent.  Op die manier hoeft de gebruiker niet meer te kiezen tussen het maken van foto’s of het opnemen van video’s. Met de revolutionaire functie ‘AI Live Story’ maakt de AQUOS R3 automatisch een samenvatting van 15 seconden van de mooiste momenten terwijl de video wordt opgenomen. Aan de clip kun je muziek, effecten en filters toevoegen. Voor deze creatieve video’s hoef je geen extra app te downloaden en je kunt ze direct delen op social media.

 

Plaats op:
Datum: 11 september 2019
Bron: Sharp Electronics Benelux bv
Gerelateerde artikelen  
01-05-2017 Nieuws Sharp introduceert 70 inch display voor digital signage-toepassingen
21-09-2017 Nieuws Sharp lanceert draadloze module voor interactieve displays
21-10-2019 Nieuws Sharp breidt BIG PAD-aanbod uit met zes interactieve 4K-schermen
17-05-2017 Nieuws Sharp brengt privacy buttons aan op nieuwe interactieve schermen
14-02-2017 Nieuws Sharp valt op tijdens ISE 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.