Nieuws  
 

Interoperabiliteit en data-uitwisseling tussen securityleveranciers is essentieel voor de verhoging van de digitale weerbaarheid van organisaties. Daarom introduceert Mimecast het Cyber Alliance Program, een nieuw programma gericht op het creëren van een ecosysteem van securityvendoren die complementair zijn aan elkaar.

Het gemiddelde bedrijf gebruikt tientallen verschillende securityoplossingen. Als de vendoren data over bedreigingen, kwaadaardige code en aanvalsvectoren met elkaar delen, worden hun producten effectiever en is de klant extra goed beschermd. Dit is het uitgangspunt van het Cyber Alliance Program. Het programma is opengesteld voor een select aantal leveranciers van security- en cyberresilience-oplossingen. Deelnemers moeten aan enkele criteria voldoen en interesse hebben om hun technologie via open API's te integreren in het platform van Mimecast.

Klanten kunnen nu al profiteren van het Cyber Alliance Program door hun (geplande) investeringen in security te optimaliseren. Ook vermindert het programma administratieve lasten en krijgt de klant direct een dieper inzicht in geavanceerde bedreigingen. Cyber Alliance Partners kunnen effectiever met Mimecast samenwerken aan integraties dankzij API's en gezamenlijke go-to-market-initiatieven.

Plaats op:
Datum: 8 augustus 2019
Bron: Mimecast
Gerelateerde artikelen  
17-04-2018 Nieuws Nieuwe apps en integraties voor e-mailbeveiliging van Mimecast
27-11-2018 Nieuws Mimecast deelt dreigingsinformatie uit e-mail met IBM QRadar
13-02-2013 Nieuws Extra aandacht voor beveiliging van informatietechnologie
02-08-2018 Nieuws Mimecast neemt securitybedrijf Solebit over
05-02-2019 Nieuws Mimecast neemt datamigratiespecialist Simply Migrate over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.