Nieuws  
 

NEN organiseert op donderdagmiddag 12 september 2019 een themabijeenkomst ´Digital Twin in Smart Industry´. Tijdens deze middag wordt de Digital Twin technologie en de mogelijkheden voor Smart Industry uitgelegd. Ook de internationale standaardisatie ontwikkelingen en het belang en de inbreng van Nederland komt tijdens deze middag aan de orde. Belanghebbenden zijn van harte welkom.

Sneller, flexibel, op maat en met nul fouten produceren in een korte tijd is een groeiende wens van vele fabrikanten. Er zijn slimme fabrieken die een netwerk van productieprocessen en verbonden machines vormen. De fabrieken zijn voorzien van slimme sensoren die alles meten en verzamelen. Inzicht krijgen in het productieproces, visualisatie van de verzamelde data om fysieke problemen eerder op te sporen wordt steeds belangrijker. Hierdoor zijn de resultaten beter te voorspellen en uiteindelijk kunnen betere producten gebouwd worden.

Digital Twin de oplossing
Digital Twin biedt een oplossing voor het optimaliseren van  productieprocessen. Als een virtuele representatie van de fysieke producten en bronnen is Digital Twin een prototype dat gebouwd en getest kan worden in een digitale omgeving. Door daarna de eigen fysieke tweeling te ‘volgen’, wordt het mogelijk om bijvoorbeeld afwijkingen in het productieproces te detecteren en voorspellend onderhoud te doen.

Aanmelden
De themabijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 september (13.30 - 16.30 uur)  bij NEN in Delft. Bent u geïnteresseerd, meld u dan aan via NEN Evenementen. Hier vindt u ook het programma.

Plaats op:
Datum: 22 juli 2019
Bron: NEN
Gerelateerde artikelen  
16-09-2019 Nieuws Informatiebijeenkomst Oppervlakte van kantoorwerkplekken
03-05-2017 Nieuws Twin Peaks Hospitality kiest CSU als nieuwe schoonmaakpartner
07-01-2011 Nieuws Maak kans op een prijs die ontzorgt
05-04-2018 Nieuws Rolling Plan for ICT Standardisation 2018 gepubliceerd
20-02-2018 Nieuws Informatiebijeenkomst NEN over informatie- en archiefmanagement
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.