Nieuws  
 

Facilicom en CleanJack hebben op 9 juli in Antwerpen hun samenwerking bekrachtigd met het ondertekenen van een mantelovereenkomst.  
 
“We zijn de samenwerking met CleanJack ruim een jaar geleden gestart en de resultaten zijn erg goed” vertelt Arvin Willemse, operationeel directeur van Facilicom Services Group in België. “Schoonmakers van Facilicom melden zich eenvoudig aan- en af op de werklocaties met een ID sleutelhanger. Zo weten we op ieder moment wie waar aanwezig is. Op dit moment hebben we op meer dan 500 werklocaties in België CleanJack klokterminals geïnstalleerd. Wij verwachten dat dit aantal verder zal toenemen omdat aanwezigheidsregistratie verplicht zal worden in België. Bij de grote aanbestedingen maakt aanwezigheidsregistratie verder steeds vaker onderdeel uit van het bestek” aldus Willemse.

De implementatie van het CleanJack systeem bij Facilicom in België is gecoördineerd door Maddy Claes: “Via internet krijgen onze areamanagers toegang tot een beveiligde pagina waar zij planningen en aanwezigheid ‘real time’ kunnen monitoren. Het programma is gebruikersvriendelijk en ook onze klanten zijn erg tevreden.”

Niels van den Berg, CEO van CleanJack: “Wij zijn zeer content met de samenwerking met Facilicom. Facilicom is een van de topspelers in de “champions league” van de facilitaire dienstverlening in Europa. CleanJack is 12 jaar geleden gestart met de ontwikkeling van software voor schoonmaakbedrijven. Vandaag de dag registreren duizenden schoonmakers in 8 verschillende landen dagelijks hun werktijden met CleanJack. Dat ook Facilicom nu voor CleanJack kiest, is een kroon op ons werk.”

Plaats op:
Datum: 11 juli 2019
Bron: Facilicom
Gerelateerde artikelen  
15-02-2017 Nieuws Schoonmaak-IT’ers CleanJack en Templa bundelen krachten
05-04-2019 Nieuws CleanJack verovert internationale markt met tijdregistratie
16-01-2017 Nieuws CleanJack luidt jubileumjaar in met nieuwe koers
16-08-2018 Nieuws CleanJack biedt tijdregistratie met eigen terminals
13-04-2017 Nieuws NuServe kiest voor Nederlandse CleanJack
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.