Nieuws  
 

Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, is per juli 2019 verantwoordelijk voor de servicedesk, housekeeping en facilitaire services bij Huisman Equipment. Met deze samenwerking bouwen Huisman Equipment en Arrange Integrated aan een facilitair model waarbij de performance en eindgebruikerstevredenheid centraal staan. Het (Managing Agent) contract heeft een looptijd van minimaal 3 jaar.

Huisman Equipment ging de afgelopen periode op zoek naar een facilitaire dienstverlener die maximaal kan ontzorgen op performance en coördinatie.  “We zochten een partner die met ons plannen kan maken, maar die ook het beste uit het team op locatie haalt. Dit zijn voor ons belangrijke zaken bij de doorontwikkeling van onze services”, aldus Peter Kalden, manager Facility bij Huisman Equipment.

De komende jaren gaan Huisman Equipment en Arrange Integrated aan de slag om de facilitaire dienstverlening door te ontwikkelen. Er ligt een ambitieus plan klaar waar Arrange Integrated aan gaat bijdragen. Speerpunt uit het plan is het faciliteren van een veilige werkomgeving waar productiviteit, werkgeluk, vitaliteit en medewerkerstevredenheid centraal staan.

Plaats op:
Datum: 9 juli 2019
Bron: Arrange Integrated
Gerelateerde artikelen  
23-01-2018 Nieuws Partnership Nutreco en Arrange Integrated
20-08-2018 Nieuws Coƶperatie ParkeerService kiest voor Arrange Integrated
04-05-2018 Nieuws Arrange Integrated partner van Corporate Places
26-06-2018 Nieuws Arrange Integrated start samenwerking met The Office Service
05-03-2018 Nieuws Arrange Consultancy neemt Fier.fm over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.