Nieuws  
 

Thinkwise opent op 14 juni officieel de deuren van zijn nieuwe hoofdkantoor aan de Ovenbouwershoek 9 in Apeldoorn. De opening is tevens de start van een nieuwe fase in de geschiedenis van het low-code softwarebedrijf, waarbij de focus verschuift naar partners en internationale groei. De grote opening wordt ingeluid door Jeroen Joon, wethouder van Economische Zaken bij de gemeente Apeldoorn.
 
Gedurende zijn 17-jarige bestaan was Thinkwise gevestigd in Het Nieuwe Kantoor (HNK) te Apeldoorn. In die periode heeft de low-code softwaremarkt een enorme vlucht genomen, en Thinkwise heeft daarin een unieke positie veroverd. Om de toenemende vraag naar de  low-code software van Thinkwise op te vangen, is er een nieuwe strategische koers nodig. Bovendien was het kantoorpand te klein om het groeiende personeelsbestand te kunnen huisvesten. Op 14 juni presenteert Thinkwise daarom zowel zijn ruimer bemeten nieuwe hoofdkantoor als zijn visie op de toekomst van het succesvolle Apeldoornse softwarebedrijf.

Thinkwise wil de komende jaren uitgroeien naar een toonaangevende internationaal opererende low-code platformleverancier. Het bedrijf investeert sterk in het uitbreiden van zijn personeelsbestand, het ondersteunen van partners met een online Learn & Support-platform, een online community, en de opening van kantoren in Duitsland en de Verenigde Staten.

Plaats op:
Datum: 11 juni 2019
Bron: Thinkwise
Gerelateerde artikelen  
25-05-2018 Nieuws Thinkwise low-code platform klaar voor de AVG
31-01-2018 Nieuws Thinkwise breidt in 2018 licentieverkoop uit
03-10-2017 Nieuws VDL en Thinkwise finalisten bij Business Software Award
04-06-2018 Nieuws Agrico kiest voor Thinkwise
01-06-2018 Nieuws Maritiem transportbedrijf behaalt 80% ROI met Thinkwise
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,51 seconden.