Nieuws  
 

Als je kookt met verse producten wil er nog wel eens wat over zijn. Het is zonde om aan het einde van de dag deze lekkere en goede producten te moeten weggooien. Maar hier hebben we de oplossing voor gevonden.

In samenwerking met Too Good To Go geven we leftovers een tweede leven. Door deze overschotten aan te bieden in een Magic Box willen we voedselverspilling verder reduceren. Gasten kunnen deze box aan het einde van de dag bestellen via de app en ophalen voor ongeveer 1/3 van de waarde van de inhoud. Er is keuze tussen een lunchbox, zoetigheidsbox en dinerbox, maar de exacte inhoud blijft een verassing tot de Magic Box is opgehaald, dat is afhankelijk van wat er die dag overblijft.

“De samenwerking gaat bijdragen in onze wereldwijde strijd om food waste te reduceren”, aldus Mirjam Halkes, HSEQ & CSR Manager Compass Group Benelux.  “Hiermee onderschrijven we als Compass Group onze Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. We gaan voor #realchange #realstory #realimpact. Too Good To Go sluit daar naadloos op aan. Onze enthousiaste teams werken hard om food waste te reduceren en dit initiatief biedt aanvullende mogelijkheden om dit te realiseren. Help us reduce food waste!”

Plaats op:
Datum: 12 juni 2019
Bron: Eurest
Gerelateerde artikelen  
13-06-2019 Nieuws Stop Food Waste Day massaal ondersteund
26-04-2019 Nieuws Compass Group en Lisa goes Vegan samen tijdens Food Lab Experience
18-07-2017 Nieuws Compass Group lid geworden van FIRA Platform
17-05-2019 Nieuws Jaarbeurs en Xandrion starten inkoopsamenwerking
14-03-2011 Nieuws Compass Group Nederland verlengt certificaten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.