Nieuws  
 

Master Lock, producent van beveiligingsoplossingen, verandert de manier waarop bedrijven toegang kunnen beheren met Master Lock Vault Enterprise. Deze oplossing combineert gebruiksvriendelijke software met Bluetooth-beveiligingsapparaten voor het vereenvoudigen van toegangsbeheer.

Master Lock Vault Enterprise integreert een online platform, een mobiele applicatie en Bluetooth-beveiligingsapparaten, zoals hangsloten en sleutelkluizen. Deze oplossing reduceert kosten, complexiteit en de beveiligingsrisico’s van fysieke sleutels via een slimme en veilige oplossing. Daarnaast biedt Vault Enterprise meer controle omdat beheerders toegang kunnen monitoren met data en audit trails.

Flexibel toegangsbeheer
Door de webinterface kunnen beheerders toegang verlenen en beheren voor een onbeperkt aantal sloten en gebruikers. Gemachtigd personeel krijgt toegang tot sloten en kluisjes via de applicatie op hun smartphone. Fysieke sleutels zijn overbodig en kunnen niet meer worden kwijtgeraakt. Bedrijven zijn er daardoor van verzekerd dat hun bezittingen veilig zijn.

Beheerders kunnen toegang bieden aan personeel op basis van tijd, datum of groep, zoals in de volgende scenario’s:

  •     Individueel: verleen permanente of tijdelijke toegang aan een bepaalde medewerker
  •     Groep: deel gebruikers en apparaten eenvoudig in groepen in, zoals medewerkers of schoonmaakteams


Universele bedrijfsapplicatie
Vliegtuigmaatschappijen en vastgoedbedrijven maken al gebruik van de oplossing, en hebben daarmee bespaard in kosten en tijd door een betere toegangscontrole en de mogelijkheid om assets te traceren, bijvoorbeeld door in te zien we er het laatst toegang heeft gehad tot de gereedschapsopslag. De technologie is echter geschikt voor elke sector en industrie, zoals facility management, nutsbedrijven, scholen en universiteiten, fabrieken en het MKB.

Plaats op:
Datum: 6 juni 2019
Bron: Master Lock
Gerelateerde artikelen  
01-06-2017 Nieuws MobileIron en Dropbox zorgen voor veilige samenwerking aan documenten
14-07-2017 Nieuws Axis intergreert draadloze vergrendeling en toegangscontrole
31-05-2013 Nieuws Veilige en eenvoudige toegang met Smartphone
12-02-2018 Nieuws Aerohive introduceert nieuwe hybride cloud-oplossing
23-10-2018 Nieuws Sharp voegt PayPal-betaaloptie toe
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.