Nieuws  
 

Betalen van brandstof door middel van de Ease2pay app, is de volgende innovatieve stap voor ALD Automotive. ALD Automotive en Ease2pay zijn een pilot gestart onder zakelijke en particuliere gebruikers. De leasemaatschappij wil het tankproces voor haar leaserijders nog makkelijker maken door het betalen te vereenvoudigen met een Tank app. De eerste gebruikerservaringen zijn heel positief.

Geen pas meer
Voor het gebruik van een tankpas bij de kassa is het nodig veel informatie te onthouden; de kilometerstand, de pincode, het pompnummer. De Ease2pay app maakt het mogelijk om mobiel, snel en makkelijk vanuit je auto te betalen. Gebruikers van de app hoeven alleen maar uit te stappen om te tanken. Aangekomen bij het tankstation herkent de app de locatie. De klant selecteert in de app het pompnummer, vult de kilometerstand vanachter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app.

Digitaal contact
ALD Automotive is constant op zoek naar innovatieve oplossingen die helpen bij het ontzorgen van leaserijders. Het digitaliseren van diensten speelt hierbij een grote rol. ALD Automotive doet dit door vooral diensten te bieden die dagelijks relevant zijn voor leaserijders. Tanken is daarin een hele logische stap en vanuit die relevantie kunnen er eenvoudig nieuwe diensten worden toegevoegd zoals mobiel betalen voor parkeren. De leasemaatschappij richt zich met deze dienst vooral op de private lease gebruikers, zelfstandigen en MKB-klanten.

Geen plastic versturen
Een ander voordeel van een app is dat er geen handeling van plastic meer is. Leaserijders kunnen gelijk bij ontvangst van de nieuwe leaseauto de app installeren en tanken. Er hoeft geen plastic pas meer te worden verstuurd en dit is natuurlijk ook beter voor het milieu.

Plaats op:
Datum: 9 mei 2019
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
28-02-2019 Nieuws Verkeerd tanken onder werktijd: rekening voor werkgever
10-04-2018 Nieuws Samenwerking MultiTankcard en Terberg Leasing
03-06-2019 Nieuws Sodexo pakt plastic aan
26-04-2018 Nieuws Leasemaatschappijen ondersteunen Low Car Diet
21-03-2019 Nieuws De leaseauto inleveren: dat kan nog beter
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,7 seconden.