Nieuws  
 

Gom is de nieuwe schoonmaakpartner voor de distributiecentra en het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Nederland. Het contract omvat de distributiecentra in Zaandam, Delfgauw, Zwolle, Geldermalsen en Tilburg die de 900 winkels van Albert Heijn bevoorraden, kantoren, Home Shops Centers en distributiecentra voor Etos en Gall & Gall. In totaal gaat het om een vloeroppervlakte van 950.000 vierkante meter. Met de keus voor Gom wil Ahold Delhaize toe naar een meer geïntegreerd facilitair beleid.

Opvallend is dat aan de keuze voor Gom per 1 januari 2019 geen aanbesteding is voorafgegaan. De stap is mede ingegeven door de wens van het concern om de facilitaire dienstverlening integraler aan te pakken. Namens Facilicom Group is ook Trigion al actief in de huidige distributiecentra voor supermarkten in Home Shops Center en in het hoofdkantoor. En cateraar Albron heeft al langere tijd een samenwerkingsverband met Facilicom Group. ‘De bedrijven kenden dus al een grote verbondenheid met elkaar. Die samenwerking gaf vertrouwen. Dan is het een logische keuze om Gom er ook bij te betrekken’, zegt Annemieke Hoogeland, als Consultant Demand Facility Services namens Ahold Delhaize betrokken bij de contractvorming.

Op korte termijn ligt er de doelstelling om vooral kwalitatief een slag te maken in de schoonmaak. Bovendien moet het partnership ook de efficiency op facilitair gebied verhogen, door meer synergie in de dienstverlening aan te brengen. Bas Niemeijer, commercieel directeur van Gom: ‘Ahold Delhaize is op zoek naar een partner die wil innoveren, die hen wil uitdagen. Daarbij is de wens geuit om tot een meer integrale portefeuille te komen. Kunnen we als drie faciliterende bedrijven taken integreren? Kunnen we slimmer werken met elkaar? Bijvoorbeeld door iemand die een schoonmaakronde maakt meteen de materialen in vergaderzalen te laten klaarzetten? Daardoor verhoog je de tevredenheid bij de pandbewoners en kun je geld besparen. Geld waarmee we andere taken kunnen uitvoeren die weer een positief effect hebben op de beleving van de medewerkers bij Ahold Delhaize.’Van links naar rechts op foto:
Annemieke Hoogeland - Consultant Demand Facility Services Ahold Delhaize, Bas Niemeijer - commercieel directeur Gom, Albert van der Meulen - algemeen directeur Gom, Hans Rietveld - Director Facility & Health Management Ahold Delhaize en Mart de Lange - European Sourcing Manager Business Service Ahold Delhaize

Plaats op:
Datum: 3 mei 2019
Bron: GOM
Gerelateerde artikelen  
19-06-2009 Nieuws Imotions levert Ahold systeem voor video-vergaderen
17-05-2019 Nieuws Jaarbeurs en Xandrion starten inkoopsamenwerking
08-11-2018 Nieuws Nieuwe traineegroep van start bij Facilicom Group
17-02-2017 Nieuws La Bergère Group kiest opnieuw voor CSU Hotel Services
22-08-2019 Video Mijn Jaguar I-Pace kan ik rijden omdat ie op Snapcar staat
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,59 seconden.