Nieuws  
 

Koninklijke Ahrend verstevigt haar positie in Frankrijk met een forse uitbreiding van haar verkoopteam, een nieuwe showroom in Parijs én een verkoopkantoor in Marseille. Sinds Ahrend in 2016 is gestart in Frankrijk is gebleken dat de directe marktbenadering en de toonaangevende Ahrend producten goed aansluiten bij de vraag van het Franse bedrijfsleven. Net als in andere metropolen wereldwijd neemt ook in Parijs de vraag naar onderscheidende vitale werkomgevingen toe. Ahrend denkt met deze uitbreiding en haar toegevoegde waarde hiervan te kunnen profiteren en haar marktaandeel in Frankrijk duidelijk te kunnen vergroten.
 
Met de aanstelling van 13 ervaren commerciële medewerkers heeft Ahrend zijn team in Frankrijk verviervoudigd. Daarmee onderstreept Ahrend haar ambitie en vertrouwen in de Franse markt voor duurzame en vitale werkomgevingen. In de metropool Parijs wordt binnenkort een grote showroom geopend en met een kantoor in Marseille wordt ook de tweede zakelijke regio van Frankrijk ontsloten. Hiermee heeft Ahrend een ideale positie om haar marktaandeel in Frankrijk gericht op het grotere bedrijfsleven verder uit te bouwen.

Sinds de start in 2016 heeft Koninklijke Ahrend de werkomgevingen van internationaal opererende bedrijven als Lagardère, MSD, GSK, Croix Rouge, Booking, Randstad en Unilever in Frankrijk mogen inrichten. Onder leiding van de nieuwe Managing Director, Djemel Cherarad, wil Ahrend zich in de komende tijd gaan manifesteren tussen de marktleiders in Frankrijk.

 

Plaats op:
Datum: 10 april 2019
Bron: Koninklijke Ahrend
Gerelateerde artikelen  
13-10-2016 Nieuws Royal Ahrend breidt het internationale netwerk
12-12-2016 Nieuws Koninklijke Ahrend breidt zijn directe internationale netwerk verder uit
29-04-2019 Nieuws Ahrend opent eerste healthcare showroom in Dubai
06-03-2013 Nieuws Benoemingen bij Koninklijke Ahrend NV
05-07-2018 Nieuws Koninklijke Ahrend vult nieuwe managementposities in
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.