Nieuws  
 


Sodexo Nederland heeft het afgelopen jaar een flinke stijging gezien in de behoefte aan vegetarische gerechten. Ten opzichte van het jaar ervóór werden in 2018 maar liefst 19% meer vegetarische producten verkocht.

Sodexo zet dan ook volop in op deze trend. Zo introduceerde het bedrijf VEGGIE, een pop-up met trendy vegetarische gerechten, in samenwerking met Isabel Boerdam van het bekende foodblog De Hippe Vegetariër. Met VEGGIE biedt Sodexo in haar restaurants een gevarieerd en verrassend vegetarisch aanbod met groenten, granen, peulvruchten en noten als basis.

Daarnaast zijn er ruim 120 bedrijfsrestaurants die de Meat Less Monday kennen, waarbij gasten elke maandag geënthousiasmeerd worden om een vegetarische keuze te maken. Zelfs in het banqueting assortiment biedt Sodexo, afhankelijk van de wensen en behoeften van klanten, een bijna 100% vegetarisch assortiment aan.

De meest verkochte vegetarische broodjes zijn:
1.     Broodje met huisgemaakte hummus
2.     Belegd broodje met brie
3.     Baguette met geitenkaas

 

Plaats op:
Datum: 14 maart 2019
Categorie: Catering
Bron: Sodexo
Gerelateerde artikelen  
08-04-2019 Nieuws Opmars gezonde voeding én actievere levensstijl in bedrijfsrestaurant
25-10-2012 Nieuws Sodexo presenteert eerste Fairtrade broodje van Nederland
21-03-2019 Nieuws FairBeleg introduceert vegetarisch broodbeleg
28-03-2018 Nieuws Inzetten op innovatie door Sodexo wordt beloond
12-07-2016 Nieuws Voortzetting samenwerking Sodexo en Deli XL
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.