Nieuws  
 

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt aan dat Zuivelfabrikant Emmi implementeert de enterprise resource planning (ERP) oplossing Infor M3 bij een aantal dochterondernemingen implementeert om zijn internationaal groeiende bedrijfsvoering te stroomlijnen. De eerste live-gang vond eind 2018 plaats bij de Emmi-locatie in de UK. Dit jaar volgen respectievelijk de dochterondernemingen van Emmi in Canada en de VS en in 2020 Emmi Benelux.

Het van oorsprong Zwitserse Emmi is de grootste zuivelverwerker van Zwitserland en staat wereldwijd bekend als producent van premium zuivel- en kaasproducten. In Zwitserland produceert en verhandelt het bedrijf een uitgebreid assortiment zuivelproducten, voornamelijk voor de detailhandel en de voedingsmiddelenindustrie. Buiten Zwitserland concentreert Emmi zich op merkconcepten en specialiteiten, zoals de Emmi kant-en-klare kaasfondue, grotgerijpte kaasspecialiteiten en de verschillende CAFFÈ LATTE koude koffieproducten. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 6.100 mensen in dienst.

Sommige internationale dochterondernemingen van Emmi hadden geen up-to-date bedrijfssoftware en hadden behoefte aan een professionele, gestandaardiseerde ERP-oplossing om hun snelle groei te ondersteunen. Emmi koos ervoor om niet te investeren in een veelvoud aan oplossingen die moeilijk te integreren zouden zijn, maar voor één oplossing voor deze internationale locaties. Emmi nam een jaar de tijd om te inventariseren waar de behoeftes van de verschillende locaties lagen. Van de vier mogelijke oplossingen voldeed Infor M3 het best aan alle vereisten. Daarnaast kon Infor een succesvolle business case maken voor de internationale uitrol. Infor M3 werd ook beschouwd als eenvoudiger te gebruiken dan het SAP-systeem dat op het hoofdkantoor in Zwitserland wordt gebruikt.

Infor M3 is eenvoudig in gebruik met alle voordelen van een volwassen ERP-systeem. Het zeer complete systeem - met specifieke features voor de voedingsmiddelenindustrie - maakt een volledige integratie mogelijk zodat het ook kan samenwerken met financiële en inkoopsystemen. Dit stelt Emmi in staat volledige controle te hebben op zijn bedrijfsvoering waarbij het maken van salesprognoses en rapportages ook eenvoudiger wordt. Bovendien is er speciale aandacht voor kwaliteitsbewaking in het productie- en het logistieke proces, en voor tracking en tracing; essentiële aspecten in de zuivelindustrie.

Plaats op:
Datum: 12 maart 2019
Bron: Infor
Gerelateerde artikelen  
02-10-2018 Nieuws Infor vereenvoudigt onkostenregistratie van zakenreizigers
22-08-2013 Nieuws Infor ontsluit Asset Management Analytics op de iPad
04-04-2018 Nieuws Intersnack tekent miljoenen clouddeal met Infor
05-12-2018 Nieuws Infor neemt Alfa-Beta Solutions over
25-09-2018 Nieuws Infor neemt point-of-sale leverancier Vivonet over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,75 seconden.