Nieuws  
 

Bas Kamphuis heeft getekend voor de overname van Printec. De merkonafhankelijke adviseur en leverancier van IT- en document oplossingen gaat verder onder de vlag van PCI. Naast de consolidatie in print, worden er met de overname ICT en VoIP-telefoniediensten aan het portfolio toegevoegd.

Enorm blij
“Het is goed nieuws voor de klanten van Printec en voor PCI,” stelt Kamphuis. “Klanten kunnen blijven rekenen op de service die ze gewend zijn én hebben toegang tot het PCI-portfolio. Dat maakt het eenvoudiger en efficiënter om een ideale werkomgeving te realiseren. Ik ben enorm blij met Printec, haar medewerkers en haar klanten.”

Nog meer oplossingen
Vincent Klopper, Directeur van Printec is meer dan enthousiast; “PCI biedt ons een kans mee te gaan in hun groei en ontwikkeling. We kunnen klanten nóg meer oplossingen bieden, zodat zij onbezorgd hun focus kunnen leggen op ondernemen. Een logische stap voor Printec.”

Groei
De overname volgt op overnames van PCI van onder meer TARQ Information Technology en twee Ricoh Document Centers. Kamphuis: “Printec past perfect. Ik keek al langer naar groei in met name Zuid- en Noord-Holland. Printec heeft hier stevig voet aan de grond en een prachtige portefeuille. Allemaal bedrijven die wij graag verder helpen aan een ideale werkomgeving.”

Plaats op:
Datum: 7 februari 2019
Bron: PCI
Gerelateerde artikelen  
09-10-2017 Nieuws PCI verrijkt clouddienstverlening met overname TARQ
11-07-2019 Nieuws PCI Nederland neemt twee bedrijven over
26-10-2018 Nieuws Impress BV neemt marketing servicebureau DM Interface over
14-01-2019 Nieuws CSU neemt schoonmaakactiviteiten en medewerkers Lübke over
02-07-2019 Nieuws Ricoh kondigt overname DocuWare aan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,66 seconden.