Nieuws  
 

Axxerion en Changeblue hebben een samenwerking aangekondigd. Changeblue levert specifiek voor de woningcorporatie branche een nieuw ERP systeem; Corpomanager. Deze totaaloplossing voor woningcorporaties is gebaseerd op het platform van Axxerion en heeft dezelfde krachtige eigenschappen. Corpomanager is een gebruiksvriendelijke 100% SaaS oplossing. Daarbij is de oplossing modulair opgebouwd en hierdoor ook zeer geschikt ter ondersteuning van (deel)processen van woningcorporaties. Dit maakt het mogelijk om snel en simpel te starten met Corpomanager door bijvoorbeeld de module Contractbeheer in te zetten. Deze oplossing ondersteunt het efficiënt en professioneel beheren van inkoop & onderhoudscontracten. Andere modules die geïntegreerd onderdeel zijn van Corpomanager kunnen op een later moment eenvoudig worden toegevoegd.

Oprichter Jack Jonk van Changeblue: “Wij zijn met Changeblue gestart omdat wij geloven dat de sector woningcorporaties klaar is voor de nieuwe generatie ERP-oplossingen en bijbehorende dienstverlening. Wij zijn super enthousiast over deze samenwerking omdat woningcorporaties nu kunnen beschikken over een krachtige 100% SaaS ERP-oplossing. In Nederland werken meer dan 400 organisaties op het platform van Axxerion, waaronder 10 woningcorporaties. Er zijn ruim 250.000 vastgoedeenheden in beheer en meer dan 200.000 geregistreerde gebruikers. Wij zijn er klaar voor om bij meer woningcorporaties onze oplossing te implementeren.”
Herman de Jonge, CEO bij Axxerion vertelt; “We zijn heel blij met onze nieuwe partner Changeblue. Afgelopen maanden is er intensief samengewerkt en hebben wij elkaar goed leren kennen. De kennis en ervaring van Changeblue in de woningbouwcorporatie markt is enorm. Een betere partner voor deze dynamische markt hadden wij ons niet kunnen wensen”.

Plaats op:
Datum: 30 november 2018
Bron: Axxerion
Gerelateerde artikelen  
19-09-2018 Nieuws Plandatis vanaf 1 september onderdeel van de Axxerion Group
16-08-2010 Nieuws Axxerion Light
26-03-2013 Nieuws Axxerion Facility Middag 2013
27-11-2012 Nieuws Faillissement woningcorporaties door verhuurdersheffing
16-01-2019 Nieuws Nemetschek SE versterkt competentie in gebouwbeheer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,76 seconden.