Nieuws  
 

Op 1 oktober zijn elf trainees gestart bij facilitair dienstverlener Facilicom Group. De trainees leggen een tweejarig traject af om daarna mogelijk een mooie functie te gaan bekleden op het hoofdkantoor van Facilicom. In deze twee jaar werkt de trainee op twee verschillende, stevige functies binnen één van de divisies van de grootste facilitair dienstverlener en zorg en welzijnsbedrijf van Nederland.

Omdat Facilicom Group ervan overtuigd is dat medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn, neemt de facilitair dienstverlener ieder jaar een nieuwe lichting trainees aan. ‘We zoeken trainees die in staat zijn zich te ontwikkelen tot een allround klant- en resultaatgericht leider, projectmanager of consultant binnen Facilicom Group of een van zijn divisies’, vertelt Sterre Harrison, talentmanager van Facilicom Group.


Trainees 2018 met Sterre Harrison (talentmanager) en Elise van der Ende (adviseur HR Development) van Facilicom Group

De groep die voor een traineeship in aanmerking komt, bestaat uit afgestudeerde academici en hbo’ers met maximaal twee jaar werkervaring. Ze zijn meestal jonger dan 27 jaar en hebben de potentie en drive om alles uit hun ontwikkeling te halen. De doelgroep wordt vaak aangeduid als ‘high potentials’, jongeren met potentieel.

Momenteel zijn er twee Traineeshipgroepen actief bij Facilicom, gestart in 2017 en 2018. Volgend jaar start er weer een nieuwe Traineeshipgroep.

Plaats op:
Datum: 8 november 2018
Bron: Facilicom Group
Gerelateerde artikelen  
11-11-2016 Nieuws Nieuwe groep trainees van start bij Facilicom
08-11-2017 Nieuws Facilicom en DebatAcademie organiseren NK Debatteren Trainees
27-02-2017 Mensen Marco Feijen aangesteld als algemeen directeur Facilicom Solutions
13-09-2018 Mensen Facilicom Group benoemt Maartje Bouvy als CFO
26-09-2018 Nieuws Facilicom Group verlengt Platina Partnership met FMN
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,62 seconden.