Nieuws  
 

PwC Nederland en facilitair dienstverlener ISS werken nu samen op basis van een Vested-contract. Tijdens een Graduation Ceremony op 2 oktober 2018 in Rotterdam heeft de Universiteit van Tennessee de overeenkomst tussen PwC Nederland en ISS officieel erkend als een volledige Vested-overeenkomst. Het contract tussen PwC Nederland en ISS is het tweede gecertificeerde Vested-contract in Nederland. Wereldwijd zijn er inmiddels dertien Vested-contracten.

Vested is een methodologie voor het aangaan van een intensieve strategische samenwerking. Om de samenwerking officieel Vested te mogen noemen, moeten de partijen de methodologie van Vested aantoonbaar hebben toegepast. Dit wordt officieel beoordeeld door Kate Vitasek, grondlegger van de Vested methodologie en als Lead Researcher verbonden aan de University of Tenessee. Aan de certificering ging een voorbereiding van ruim 1,5 jaar vooraf. Drie senior-managers (Marjolein Kurstjens van PwC en Ruben Veld en Kyrsa de Bruine van ISS) zijn opgeleid tot Certified Deal Architects.  

Bij PwC in Nederland werken ruim 5000 mensen vanuit dertien vestigingen. Het contract tussen PwC en ISS omvat meer dan 50 diensten, waaronder facility management, archivering, hospitality services, catering, technical services, projectmanagement en schoonmaak. PwC en ISS Facility Services werken al sinds 2015 samen.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2018
Bron: ISS Facility Services
Gerelateerde artikelen  
16-01-2017 Nieuws Sodexo en NXP breiden samenwerking uit
26-10-2016 Nieuws Strategische samenwerking tussen Enexis en ISS Facility Services
04-12-2012 Nieuws KLM en Sodexo tekenen nieuw IFM contract
23-06-2017 Nieuws IJsselgemeenten en ISS Facility Services actief tegen jeugdwerkloosheid
14-12-2012 Nieuws UWV kiest Eurest Services als facilitair dienstverlener
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.