Nieuws  
 

De genomineerden voor de Facilitaire Benchmark Awards 2018 zijn bekend. Ook dit jaar worden de awards in 2 categorieën uitgereikt. In de categorie ‘Beste Integrale Prestatie’ zijn 3 nominaties, te weten: a.s.r.; de gemeente Utrecht en het UWV. Voor de award voor de ‘Best Verbeterde Prestatie’ zijn er ook 3 genomineerden, namelijk: Boskalis, Hogeschool Utrecht en KPMG. De uitreiking vindt plaats tijdens het middagprogramma van de 7e editie van Benchmark XL dat plaats vindt op 25 oktober 2018 op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem.

De Facilitaire Benchmark Awards worden uitgereikt als traditionele afsluiting van het benchmarkseizoen en zijn in het leven geroepen om kosteninzicht en prestatieverbetering door benchmarking te bevorderen.

Beste Integrale Prestatie
Bij de award voor ‘Beste Integrale Prestatie’ is de winnaar de organisatie die zowel een efficient ruimtegebruik laat zien, als ook over de gehele linie een passend kostenniveau bij de geleverde kwaliteit heeft. Vorig jaar ging de prijs in deze categorie naar a.s.r., die ook dit jaar weer voor de award is genomineerd.

Best Verbeterde Prestatie
Bij de categorie ‘Best Verbeterde Prestatie’ kijkt de jury naar de organisatie die zichzelf het meest heeft verbeterd ten opzichte van het voorgaande benchmarkjaar. Ook hier wordt gekeken naar ruimtegebruik en de kosten in relatie tot kwaliteit. Deze award werd vorig jaar gewonnen door Hogeschool Windesheim.

Stress & Performance op de werkvloer
Benchmark XL is een evenement gericht op kennisdeling rondom benchmarken. Het evenement werd traditioneel door NFC Index en Colliers georganiseerd voor organisaties die hun facilitaire kosten benchmarken. Met het samengaan van FMN en NFC Index aan het begin van dit jaar is een deel van het programma dit jaar voor het eerst ook opengesteld voor organisaties die (nog) niet benchmarken. Thema van het Benchmark XL event van dit jaar is “Stress & performance op de werkvloer”. Keynote- speakers zijn Victor Lamme, hoogleraar en hersenonderzoeker en Ruben den Uyl van de TU Delft. Het middagprogramma waar ook de Benchmark Awards 2018 worden uitgereikt is gratis toegankelijk voor FMN-leden. Niet-leden zijn van harte welkom en betalen een entreeprijs.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2018
Bron: FMN
Gerelateerde artikelen  
29-10-2018 Nieuws Facilitaire Benchmark Awards 2018 voor a.s.r. en Hogeschool Utrecht
09-11-2012 Nieuws ANWB en NUON winnen eerste facilitaire benchmark awards
05-11-2012 Nieuws Eerste facilitaire benchmark awards uitgereikt
13-09-2017 Nieuws iWRITER 365 genomineerd voor Office App Awards 2017
23-01-2018 Nieuws Voiceworks Partner Awards
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.