Nieuws  
 

MarkLogic Corporation heeft nu de nieuwe MarkLogic Data Hub Service. Deze cloudgebaseerde dienst is een snelle en kosteneffectieve manier om bedrijfskritische gegevens te integreren, op te slaan, te harmoniseren, analyseren en beveiligen.

Organisaties worden vandaag de dag overspoeld door data. Voor het beheer daarvan gebruiken ze bij voorkeur flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen met lage operationele overheadkosten. De MarkLogic Data Hub Service geeft DevOps-teams die flexibiliteit doordat ze met de oplossing snel en eenvoudig gegevensstromen uit verschillende bronnen en in verschillende formaten met elkaar kunnen integreren, zonder operationele overhead. Ze kunnen zich daardoor vooral richten op ‘Dev’, waarmee ze waarde toevoegen, en hoeven zich minder te richten op ‘Ops’. Een ander voordeel is dat organisaties niet langer handmatig meerdere cloudservices aan elkaar hoeven te koppelen en te beheren om aan de behoeften van data-integratie te voldoen. Dit komt omdat de dienst is gebaseerd op de multi-model, NoSQL-database van MarkLogic.

Data lakes waren ooit de grote belofte die organisaties moest helpen om te gaan met de stortvloed aan informatie. Die belofte is helaas nooit volledig waargemaakt. Talloze topanalisten noemden als mogelijke oorzaken onder andere een gebrek aan governance, semantische inconsistentie en inflexibiliteit.

Voorspelbare kosten
Organisaties hebben behoefte aan een voorspelbaar kostenmodel dat zich aanpast aan een wisselende vraag naar workloads. Door de architectuur van de MarkLogic Data Hub kunnen resources binnen enkele seconden uit onderliggende databases en datawarehouses toegevoegd en verwijderd worden. Dit was voorheen onmogelijk.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2018
Bron: MarkLogic Corporation
Gerelateerde artikelen  
21-02-2018 Nieuws MarkLogic door Gartner erkend als visionair
21-06-2017 Nieuws OESO start digitale tranformatie met MarkLogic
28-10-2013 Nieuws MicroStrategy introduceert MicroStrategy Analytics Desktop
13-03-2019 Nieuws Nieuwe cloud HSM on demand oplossingen van Gemalto
05-03-2009 Nieuws On demand dienst verlaagt TCO voor opslag inactieve data
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.