Nieuws  
 

Vrijdag start de vierde editie van Dutch Agri Food Week (DAFW). Als cateraar zal Eurest in bedrijfsrestaurants van de Rijksoverheid en Rabobank laten zien hoe in Nederland van grond tot mond wordt gewerkt aan gezond en veilig voedsel voor iedereen. Een handvol Nederlandse startup partners zal het podium krijgen om met de gasten in onze restaurants in gesprek te gaan over hun innovatieve producten. Tijdens de boerenmarkt kan er inspiratie en kennis opgedaan worden onder het genot van lokale lekkernijen.

Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zal vrijdag in de grootste groentekraam op het Plein in Den Haag het startsein geven. Van 5 t/m 16 oktober staat in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

Dit jaar zal Eurest voor het eerst deelnemen aan Dutch Agri Food Week. In vijf bedrijfsrestaurants van de Rijksoverheid en twee van de Rabobank, zullen verspreid door het hele land activiteiten plaatsvinden om samen met lokale leveranciers en partners ons enthousiasme, kennis en kunde binnen de Nederlandse agrifood sector met onze gasten te delen.

In de bedrijfsrestaurants zullen iedere dag maaltijden op het menu staan met lokale en duurzaam geproduceerde producten. Startup partners en leveranciers zullen gedurende de week door het land reizen om in gesprek te gaan met de gast over hun producten. Deze zullen ook in het restaurant te bestellen zijn, al dan niet verwerkt in een van de maaltijden.


Plaats op:
Datum: 9 oktober 2018
Bron: Eurest
Gerelateerde artikelen  
05-10-2018 Nieuws Het Nieuwe Normaal laat bedrijfsrestaurants het eten van de toekomst ontdekken …
12-10-2018 Nieuws Eurest gebruikt NoFoodWasted app in de strijd tegen voedselverspilling
21-02-2017 Nieuws Eurest nieuwe cateraar voor Fokker
05-07-2016 Nieuws Eurest introduceert groente seizoenburgers van &samhoud food
08-04-2019 Nieuws Opmars gezonde voeding én actievere levensstijl in bedrijfsrestaurant
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,67 seconden.