Nieuws  
 

Konica Minolta biedt met dokoni SYNC & SHARE een ondernemingsbrede oplossing voor het delen en synchroniseren van bestanden. dokoni SYNC & SHARE is een zakelijke oplossing die op maat is af te stemmen op de behoeften van elk bedrijf. De oplossing biedt daarnaast een beveiligde toegang tot data en informatie vanaf elke plek, op elk moment en met elk apparaat.

Data is het meest waardevolle bezit van een bedrijf geworden. Daarom is de toegankelijkheid van deze informatie van binnenuit en van buitenaf een belangrijke factor voor het succes van het bedrijf. Deze data moet op een efficiënte manier beheerd worden, want de hoeveelheid data zal naar verwachting vertienvoudigen tegen het jaar 2025. Effectieve, flexibele en snelle toegang tot informatie en het delen ervan is hiervoor onmisbaar. Snel kunnen reageren op veranderende marktsituaties en invloeden van buitenaf is immers een belangrijk concurrentievoordeel voor bedrijven. Het kunnen inspelen op nieuwe trends en toepassen van nieuwe technologieën, plus het koesteren van innovatie zijn onmisbare eigenschappen voor een globale integratie van zakelijke activiteiten en bedrijfsprocessen.

Bedrijven kunnen heel gemakkelijk hun eigen werkomgeving creëren en beheren. Dit helpt bedrijven sneller te werken en beter en flexibeler te reageren. Dit is mogelijk doordat de gebruiker de keuze heeft waar, wanneer en met welk apparaat hij of zij het werk gaat doen. Ondanks dat deze oplossing de gebruikers de flexibiliteit biedt die zij kennen van cloudoplossingen voor consumenten, zijn in dokoni SYNC & SHARE hoge beveiligingsnormen ingebouwd die noodzakelijk zijn voor de zakelijke omgeving om data en informatie te beschermen.


Plaats op:
Datum: 8 oktober 2018
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
08-03-2019 Nieuws Veenman komt met Geo-Sync voor bundeling van geo-informatie
28-10-2013 Nieuws MicroStrategy introduceert MicroStrategy Analytics Desktop
24-02-2009 Nieuws Connected Backup-oplossing van Iron Mountain Digital
11-07-2017 Nieuws Zakelijke data beschermen tegen onbeveiligde toegang
24-04-2018 Nieuws Inefficiënte technologie belemmering voor succes
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,77 seconden.