Nieuws  
 

Tijdens de Interclean 2018 zal Tork oplossingen presenteren voor extreme uitdagingen op hygiënisch gebied. Van het reinigen van grote en complexe faciliteiten, zoals luchthavens en pretparken, tot oplossingen voor grote menigtes op drukbezochte locaties als sportstadions en concert arena's.

Nieuwe kansen voor de schoonmaakbranche
De Tork innovaties op de Interclean 2018 openen nieuwe mogelijkheden voor facility managers en schoonmaakteams. Van gegevens gestuurd schoonmaken, dat schoonmaakteams de mogelijkheid biedt te werken met real-time informatie over de noodzaak van reiniging, tot nieuwe manieren van werken met duurzaam afvalmanagement.

Gastheer Tork slaat handen ineen met Microsoft
Tork zal de gastheer zijn voor twee seminars tijdens het officiële Interclean programma. Één ervan zal samen met Microsoft worden gepresenteerd over hoe IoT en real-time data de schoonmaakindustrie kunnen veranderen. Het andere seminar wordt gehouden door Kersti Strandqvist, Senior Vice President Group Function Sustainability bij Essity. Dit seminar zal zich concentreren op recycling management en hoe de schoonmaakindustrie de wensen van klanten op het gebied van duurzaamheid voor kan blijven.


Plaats op:
Datum: 15 mei 2018
Categorie: Schoonmaak en Hygiene
Bron: Tork
Gerelateerde artikelen  
17-01-2019 Nieuws Tork presenteert duurzame oplossingen voor High Traffic locaties
18-05-2018 Nieuws Awards voor Tork op Interclean
13-05-2016 Nieuws De toekomst van smart washrooms: cleaning on demand
16-11-2018 Nieuws Waarom datagestuurd schoonmaken de toekomst is
20-11-2017 Nieuws Essity krijgt erkenning in het Europese Parlement voor recyclingservice
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,47 seconden.