Nieuws  
 

Fujitsu heeft gekozen voor Box, een toonaangevend bedrijf in cloud content management. Met het gebruik van Box als content samenwerkingsoplossing op  het wereldwijde communicatieplatform van Fujitsu, wordt de samenwerking tussen interne teams, klanten en leveranciers verbeterd. In Japan maken al 80.000 werknemers gebruik van Box en sinds december 2017 wordt Box ook geleidelijk door het personeel op andere wereldwijde locaties gebruikt.

Fujitsu bevordert interne communicatie met behulp van de nieuwste technologie, waardoor het werknemers in staat stelt om vanaf elke plek en op elk willekeurig apparaat en tijdstip te kunnen werken. Fujitsu zet Box in om de samenwerking tussen interne teams en klanten te verbeteren en om content veilig met derden te delen.

Het wereldwijde communicatieplatform van Fujitsu gebruikt Microsoft Office 365 voor het communiceren van bedrijfsinformatie en voor kennisdeling. Box biedt een integratie met Microsoft Office 365 om zo het cloud content management van Fujitsu in een veilige omgeving mogelijk te maken en de samenwerking te verbeteren.

Fujitsu gebruikt Box voor:

  • Een veilige digitale werkomgeving waarin werknemers overal, vanaf elk apparaat en op elk tijdstip kunnen werken volgens internationale beveiligingsnormen, waaronder SAE 16 Type II, ISO27001/27018 en FedRAMP;
  • De ontwikkeling van een wereldwijd platform waarop content wordt gecentraliseerd en internationale projecten efficiënter door werknemers en derden, zoals klanten en leveranciers, kunnen worden uitgevoerd;
  • Het vervangen van e-mailbijlagen door gedeelde links van Box om informatie consistent en veilig te houden;
  • Het opzetten van effectievere vergaderingen door bijvoorbeeld live te notuleren in Box Notes, de notitie-oplossing van Box.

Plaats op:
Datum: 14 mei 2018
Categorie: Documentmanagement, Post en Archief
Bron: Fujitsu
Gerelateerde artikelen  
09-03-2017 Nieuws Fujitsu-documentscanners voor digitale transformatie
17-02-2016 Nieuws Fujitsu-document capture-oplossingen op de CeBIT
16-11-2016 Nieuws Bandenfabrikant Bridgestone verlengt miljoenencontract met Fujitsu
21-12-2012 Nieuws Fujitsu-scanners uit de fi-serie bieden EMC Captiva Cloud-functionaliteit
07-07-2016 Nieuws Fujitsu Information Capture Conference 2016
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,52 seconden.