Nieuws  
 

Unicornify Labs, een startup-studio uit ‘t Gooi, neemt het onlangs failliet verklaarde Qwiksense over. De slimme gebouwen-startup zal een doorstart maken. Rino Stevens, voormalig co-founder en CEO van QwikSense, is ingelijfd door Unicornify Labs als managing director.

Unicornify Labs is een nieuwe startup-studio in ‘t Gooi, opgericht door tech-ondernemers Rutger Beumer en Paul van Eijden die ook aan de basis hebben gestaan van het tech-platform achter de Nederlandse scale-up Treatwell. De studio werkt inmiddels voor internationale klanten waarbij de nadruk ligt op het bouwen van schaalbare techniek.

Rutger Beumer, mede-oprichter van Unicornify Labs: “Wij zien QwikSense nog altijd als een veelbelovende startup. Aan de techniek, de klanten en het team heeft niet gelegen. Een onervaren angel investor gooide roet in het eten. Maar nu kunnen we weer verder. Met de doorstart vanuit Unicornify Labs willen wij de missie van QwikSense alsnog proberen te verwezenlijken: gebouwen slimmer, duurzamer en leefbaarder maken.”

QwikSense zal zich onder de hoede van Unicornify Labs meer richten op een positie als universeel dataplatform waarmee gebouwenbeheerders inzage krijgen in de duurzaam- en leefbaarheidsprestaties van hun kantoren. Rino Stevens, co-founder en CEO van QwikSense, gaat als nieuwe managing director vanuit de startup-studio jonge opkomende startups en scale-ups begeleiden bij de ontwikkeling van hun technologie. “In de vier jaar dat ik QwikSense als startup heb geleid, heb ik ontelbaar veel lessen geleerd. Die hoop ik in deze nieuwe rol te kunnen doorgeven aan andere tech-ondernemers.”

Plaats op:
Datum: 12 maart 2018
Bron: Unicornify Labs
Gerelateerde artikelen  
17-08-2016 Nieuws QwikSense rust 300 werkplekken gemeente Utrecht uit met sensoren
25-08-2017 Nieuws Facility-Tech Startup Healthy Workers gaat productiviteit verbeteren
18-04-2018 Nieuws Digitale Formulieren App op Handelsmissie naar Hannover
09-01-2018 Nieuws Doxis4Cloud geslaagd voor onafhankelijke tests voor webbeveiliging
13-03-2013 Nieuws Startup Weekend Eindhoven levert 13 nieuwe bedrijven af
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,57 seconden.