Nieuws  
 

ISO Groep uit Haaften en Veenendaal neemt per direct alle activiteiten van Aterion en KISprint over.

Aterion en KISprint waren tot op heden gevestigd in Kesteren en leverancier van onder andere de merken Kyocera, Xerox en OKI. Aterion was actief als verkooporganisatie en KISprint als service organisatie. Per direct zullen al de klanten van beide bedrijven worden overgenomen door ISO Groep.

Kees Thoutenhoofd, directeur van ISO Groep: “Deze overname past goed in onze groei-ambitie. Wij geloven in excelleren in service en een enorme klantgerichtheid. Als ISO Groep opereren wij landelijk, maar Kesteren is wel perfect gelegen tussen onze beide vestigingen in Haaften en Veenendaal. Wij geloven dat dit voor de relaties van Aterion en KISprint een grote stap is en zij naadloos kunnen profiteren van de service en schaalvoordelen van ISO Groep”.

Esli Langevoort, voormalig eigenaar van Aterion zal, net als het overige personeel van Aterion, in dienst treden bij ISO Groep. Op deze manier zijn de korte lijnen naar de vertrouwde contactpersoon gewaarborgd voor de relaties. De klanten van Aterion en KISprint profiteren door deze verandering van directe service, schaalvoordelen en “know how” op het gebied van slimme oplossingen in het vereenvoudigen van documentstromen.

Plaats op:
Datum: 9 maart 2018
Bron: ISO Groep
Gerelateerde artikelen  
19-06-2013 Nieuws CSU neemt schoonmaak van Fair over
17-08-2018 Nieuws ICS Groep neemt activiteiten JoMar over
17-12-2012 Nieuws Adformatie Groep neemt Tijdschrift voor Marketing-merk over
30-08-2010 Nieuws Overname Westex door De Vos Groep
03-10-2008 Nieuws VDL groep neemt Stokvis Parking Systems over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,57 seconden.