Nieuws  
 

Het management en CommonWealth Investments B.V. zijn verheugd dat de management buy-out van grote delen van de voormalige activiteiten op het gebied van asset en fondsmanagement van Bouwfonds Investment Management B.V. met succes is voltooid. De activiteiten zullen worden voortgezet onder de naam: Primevest Capital Partners.

Primevest Capital Partners heeft alle activiteiten verwor-ven op het gebied van parkeren, de Duitse communicatie-infrastructuur activiteiten als ook de twee individuele woningmandaten. “Met Primevest Capital Partners kunnen wij onze hoog-waardige investment management activiteiten voortzetten met de bestaande gespecialiseerde teams," zegt Managing Partner Bart Pierik bij Primevest Capital Partners. “De afgelopen jaren hebben we onze leidende positie als manager van parkeerfondsen versterkt, onze residentiële activiteiten voor institutionele klanten uitgebreid en een nieuw fonds in communicatie-infrastructuur opgericht. Wij zijn de eerste investment manager die Duitse institutionele beleg-gers de mogelijkheid biedt om op lange termijn te investeren in passieve communicatie-infrastructuur. Wij zien een groeiende belangstelling van institutionele klanten voor onze inno-vatieve real asset producten waardoor we het totaal beheerd vermogen verder kunnen laten groeien,” vervolgt Bart Pierik.

Primevest CP zal met 30 specialisten haar institutionele klanten bedienen vanuit lokale
kantoren in Utrecht en Berlijn. Primevest Capital Partners zal worden geleid door de voorma-lige medewerkers van Bouwfonds IM Bart Pierik (Managing Partner), Ruud Roosen (Par-king), Hans-Peter Renk (Residential), Bas van Dongen (Communication Infrastructuur) en de voormalige CFO van Foruminvest B.V., Walter Kuppens (Finance & Risk).  

CommonWealth Investments B.V., een Nederlands multi-family office, is de financiële
sponsor van Primevest Capital Partners. “Wij geloven dat er op de markt vraag is naar
gespecialiseerde investment managers met een focus op innovatieve, onderscheidende real asset beleggingsproducten. De activiteiten van Primevest Capital Partners voldoen aan deze vraag en we hebben er vertrouwen in dat het management de bestaande activiteiten van Primevest Capital Partners de volgende jaren succesvol kan uitbreiden,” zegt Leo Derksen, medeoprichter van CommonWealth Investments B.V.

Plaats op:
Datum: 8 maart 2018
Bron: Primevest Capital Partners
Gerelateerde artikelen  
06-04-2011 Nieuws CRM Partners gaat internationaal
01-12-2009 Nieuws CRM Partners neemt CRM & More over
03-01-2018 Nieuws CED Group maakt zich met nieuwe eigenaar sterk voor toekomst
25-01-2010 Nieuws Imtech desinvesteert blusproducten en blussystemen
11-11-2016 Nieuws Teamleader haalt investering binnen van 10 miljoen euro
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,6 seconden.