Nieuws  

Sinds het najaar van 2017 is Dolmans Schoonmaak Diensten voor onbepaalde tijd verantwoordelijk voor de schoonmaak en de glasbewassing plus bepaalde additionele schoonmaak werkzaamheden voor twee locaties van BNP Paribas in Amsterdam. Daarnaast verzorgt Dolmans de levering van sanitaire voorraad.


Lydia Carpentier (Facilitair manager bij BNP Paribas Asset Management) en Ronald Boesjes (Commercieel Directeur Dolmans Schoonmaak Diensten)

Danny Vijsma, Head of Facility Management BNP Paribas: “Het is belangrijk voor een Facility Manager om een gezonde en veilige arbeidsomgeving te creëren waar het prettig is om in te werken. Schoonmaak is daarvan een belangrijk onderdeel. Er zijn veel factoren die wij belangrijk vinden bij de keuze van een schoonmaakpartner. Natuurlijk is de balans tussen kosten en kwaliteit cruciaal, maar ook het beleid op het gebied van CSR, personeel en milieu spelen een belangrijke rol. We zijn blij dat we in Dolmans een partner hebben gevonden die deze visie met ons deelt. Dolmans is een partner die ons in grote mate ontzorgt en samen met ons instaat voor een hoge kwaliteit”.

Een excellente dienstverlening
Onder de operationele verantwoording van Rayonmanager Dharmin Bhawan en een team van vaste medewerkers, zet Dolmans zich dagelijks in voor een uitmuntende dienstverlening met een hoge mate van flexibiliteit, gastvrijheid en professionaliteit bij de kantoren aan de Herengracht en Weesperstraat.
“Dienstverlenen aan BNP Paribas betekent meer dan schoonmaken alleen. Gelukkig kan BNP Paribas op beide locaties rekenen op een vast team van gemotiveerde en flexibele medewerkers die graag een stapje meer zetten om dat Goede Gevoel over te brengen. We zijn er trots op dat we voor BNP Paribas in zulke markante gebouwen in het hart van Amsterdam onze diensten mogen aanbieden” aldus Bas Eijkelenkamp, Sales Manager Dolmans Schoonmaak Diensten. 

Plaats op:
Datum: 10 januari 2018
Categorie: Schoonmaak en Hygiene
Bron: Dolmans
Gerelateerde artikelen  
21-02-2018 Nieuws Reclassering Nederland tekent schoonmaakcontract met Dolmans
12-07-2017 Nieuws Dolmans verkozen tot multiservice partner van LOXAM
27-11-2018 Nieuws Dolmans Schoonmaak Diensten aan de slag bij onderhoudsbedrijf Spaarnelanden
19-09-2017 Nieuws Carmelcollege Gouda tekent schoonmaakcontract met Dolmans
02-02-2018 Nieuws Esprit Scholen kiest voor schoonmaak van Dolmans
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,6 seconden.