Nieuws  
 

Gasten in Lufthansa-lounges kunnen voortaan gratis printen en kopiëren op systemen van Konica Minolta. In Duitsland zijn alle Lufthansa-lounges al uitgerust met multifunctionele wifi-systemen. De service van Konica Minolta wordt in de loop van dit jaar uitgebreid naar alle Lufthansa-lounges over de hele wereld, zodat het voor de gasten mogelijk is om er mobiel te werken.

Uit onderzoeken blijkt dat het aantal mensen die op verschillende locaties werken, constant toeneemt. Als IT-serviceprovider en partner voor zakelijke digitalisering ondersteunt Konica Minolta deze ontwikkeling met slimme zakelijke- en IT-oplossingen.

Lufthansa richtte zich tot Konica Minolta als partner om het mobiele comfort voor de gasten in zijn lounges nog verder te verhogen. In Duitsland kunnen Lufthansa-gasten al in alle lounges via wifi gebruikmaken van de multifunctionele systemen en van de cloudgebaseerde ‘Secure Guest Print’-service van Konica Minolta. Dit wordt in de loop van 2018 ook wereldwijd beschikbaar in alle Lufthansa-lounges.


Plaats op:
Datum: 11 januari 2018
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
28-07-2016 Nieuws Konica Minolta en Yopar verlengen partnerschap met vijf jaar
11-12-2008 Nieuws Konica Minolta kondigt nieuwe documentstrategie aan
28-09-2018 Nieuws Konica Minolta wint BLI PaceSetter award
29-06-2018 Nieuws Konica Minolta en Youston bundelen krachten met nieuwe samenwerking
07-05-2018 Nieuws Konica Minolta wint prijs voor verbeteren slimme werkomgeving
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,56 seconden.