Nieuws  
 

ArrangeGroup, dienstverlener op het gebied van Facility Management, lanceert haar nieuwe hospitality concept NUTTIG! Een commercieel concept dat is ontstaan door nauwe samenwerking met vastgoedbelegger CBRE Global Investors en vastgoedregisseur MVGM Wonen. Een concept dat wonen, werk en plezier ondersteunt, doordat gasten er op ieder moment van de dag terecht kunnen voor verschillende activiteiten.

Lieske van Pelt, Asset Manager bij CBRE Global Investors legt uit: “Wij zien de wensen van huurders veranderen. Bewoners kiezen niet meer alleen voor een woning, maar ook voor de aanvullende voorzieningen die het woongenot vergroten. Voor het net opgeleverde wooncomplex ‘De BrouwerIJ’ op Zeeburgereiland in Amsterdam hebben we gezocht naar een goede manier om dit te bieden. MVGM Wonen faciliteert hierin met ‘Easy Living Services’, waarmee we – naast een mooie woning – verschillende ‘shared facilities’ aanbieden, zoals deelauto’s, e-fietsen, package delivery boxen en kortingen bij bijvoorbeeld de stomerij. Belangrijk onderdeel hiervan is de inzet van een Community Manager door ArrangeGroup; iemand die begrijpt wat hospitality is en huurders op locatie ondersteunt, ontzorgt en verbindt. Daarnaast was het onze ambitie de commerciële plint van het gebouw te gebruiken om bewoners van het complex én buurtbewoners te faciliteren in een goede horeca-, werk-, en ontmoetingsplek. Vanuit de samenwerking met ArrangeGroup en MVGM Wonen is het hospitality concept NUTTIG! geboren.”

Met NUTTIG! is voldaan aan de wens om een verlengstuk van de huiskamer te bieden, de deeleconomie te stimuleren en het 'community' gevoel te versterken. Het concept is flexibel, aanpasbaar naar verschillende doelgroepen en toepasbaar op diverse dynamische locaties. In het voorjaar van 2018 opent deze eerste vestiging in De BrouwerIJ.

Voor de invulling van het horecagedeelte is ArrangeGroup een samenwerking aangegaan met bedrijfscateraar Appèl. Zij runt de bedrijfshoreca bij meer dan 160 toonaangevende kantoorpanden, het bankwezen en commerciële organisaties door heel Nederland. Appèl onderscheidt zich onder andere door de focus op commerciële horecafaciliteiten. Bovendien is zij sterk in het vertalen van trends in food en hospitality naar creatieve concepten. Appèl en ArrangeGroup hebben in elkaar de perfecte match voor NUTTIG! gevonden.

Plaats op:
Datum: 4 december 2017
Categorie: Facility Management
Bron: ArrangeGroup
Gerelateerde artikelen  
26-06-2018 Nieuws Arrange Integrated start samenwerking met The Office Service
07-05-2012 Achtergrondartikelen FMN en ArrangeGroup verlengen sponsorovereenkomst
23-01-2018 Nieuws Partnership Nutreco en Arrange Integrated
27-12-2016 Nieuws Groei ArrangeGroup zorgt voor versterking
07-09-2011 Nieuws ArrangeGroup en AAFM sluiten raamovereenkomst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,58 seconden.