Nieuws  
 

De conclusies van recente werkplekonderzoeken liegen er niet om. ‘Bijna de helft van alle werkplekken is ongeschikt voor hun doel’  blijkt uit het rapport ‘The Next 250k’ van de internationale werkplekonderzoeker Leesman. In het rapport ‘Well Work Place’ lezen we: ‘Ontwikkelaars en verhuurders die investeren in welzijn, zullen commercieel worden beloond. Zij die dat niet doen, krijgen te maken met afnemend rendement.’

Niet verwonderlijk dat de grote corporates en internationale vastgoedadviseurs de focus hebben verlegd naar welzijn en productiviteit op de werkvloer. Onder de noemer ‘Making spaces human again’ signaleren we bij Office App een aanhoudende groeiende vraag naar smart workplace solutions.

Bij Office App werken ze dagelijks aan slimme oplossingen voor een Happy Office Life. Om de vraag en daarmee de groei te faciliteren, verhuist Office App naar een grotere locatie op de Singel 542 in Amsterdam. Office App verlaat hiermee de startup hub Rockstart om de volgende fase in te gaan. De nieuwe locatie valt samen met de uitbreiding van het team, nieuwe internationale klanten en het partnerplatform. De unieke focus en teamsamenstelling van Office App is een belangrijk fundament voor de huidige groei en het kunnen inspelen op de innovatievraagstukken in de sector.

Op de EXPO REAL in München, waar Office App is geselecteerd als de top 25 meest veelbelovende proptech bedrijven van Europa, is het startschot voor deze nieuwe fase gegeven.
Zolang de ‘productiviteits-killers op kantoor de overhand hebben, is er nog een lange weg te gaan volgens het genoemde rapport The Next 250k. In het rapport analyseerde Leesman de antwoorden van meer dan 250.000 werknemers, waarvan er circa 44% aangaven dat hun werkomgeving niet faciliteert bij de uitvoering van hun taken. Niet voor niets stellen de grote vastgoedadviseurs, beheerders en investeerders zoals Cushman & Wakefield, JLL en CBRE, nu ook op senior niveau ervaren workplace consultants aan voor smart & healthy occupant focus. Zo kunnen ze hun klanten nog beter adviseren en van meerwaarde zijn in het succes van hun klanten. En dat is goed nieuws voor alle professionals die een groot deel van hun leven op kantoor doorbrengen. Let’s improve the life of the global workforce.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2017
Categorie: Kantoorinrichting en Werkplek
Bron: Office App
Gerelateerde artikelen  
22-09-2017 Nieuws Bijna de helft van de kantoren in de Benelux is ongeschikt voor zijn doel
11-05-2012 Nieuws Office Expo
20-06-2016 Nieuws Drie nominaties Office Products Award voor Epson
26-06-2018 Nieuws Arrange Integrated start samenwerking met The Office Service
13-09-2017 Nieuws iWRITER 365 genomineerd voor Office App Awards 2017
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,58 seconden.