Laatste nieuws
 
 
  Contact  
 

Contact met FacilityWereld.nl
Welkom bij FacilityWereld.nl, dé ontmoetingsplaats voor allen werkzaam en belangstellend in facilitaire producten en diensten.

Aanleveren van berichten
Leveranciers en organisaties kunnen nieuws, evenementen en vacatures aanleveren via redactie@facilitywereld.nl plaatsen van berichten wordt beoordeeld door de (onafhankelijke) redactie. Berichten van partners worden geplaatst onder de overeengekomen condities.

Opnemen en wijzigen van bedrijfsprofielen
Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatie en het wijzigen van uw gegevens in de bedrijvenindex dient u de volgende gegevens aan redactie@facilitywereld.nl toe te sturen:
- Organisatie- of bedrijfnaam
- Adresgegevens
- Telefoon en faxnummer
- Algemene e-mailadres en URL
- Een korte omschrijving van uw activiteiten

Opnemen en wijzigen van de zoekrubrieken
Opname van uw basisgegevens in de index is gratis en u kunt uw bedrijf gratis laten opnemen in één zoekrubriek. Staat de juiste (sub)rubriek nog niet genoemd dan nodigen wij u uit voorstel doen voor een (sub)rubriek. Opname daarvan wordt beoordeeld door de redactie. Via redactie@vakwereld.nl kunt u ook wijzigingen doorgeven.

Verbetervoorstellen
Wij nodigen u van harte uit om verbeteringen en nieuwe ideeën met ons te delen. Stuur uw opmerkingen per e-mail aan redactie@facilitywereld.nl

Contactgegevens
FacilityVakwereld

Vakwereld
Postbus 277
3880 AG  Putten
087-8742062

Voor meer informatie: info@facilitywereld.nl

Uw contactpersoon:

Ted Walraven: ted.walraven@facilitywereld.nl

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,2 seconden.