Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A - Z  

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU heeft als doelstelling om een proactieve schoonmaakpartner te zijn voor het business-to-businesssegment. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. Daarnaast ontving CSU als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en diverse keren het predikaat Best Managed Company. In 2018 werd CSU voor het vijfde jaar op rij gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. Het schoonmaakbedrijf viert dit jaar (2018) zijn 50-jarig jubileum.

 
Scherp op Innovatie

Een vernieuwende koploper in de schoonmaakbranche, dat wil CSU zijn. Als continu driver om het gewone ongewoon goed te doen, passen innovaties naadloos bij de visie van CSU. Want er zijn volop kansen om het schoonmaakvak innovatiever, beter, efficiënter en duurzamer te maken. Daarbij draait alles om de juiste balans tussen hightech en de menselijke high touch.

Scherp op Hospitality

De menselijke high touch, oog voor detail, een glimlach, zijn een belangrijke factor in de gastbeleving. Met hospitality speelt CSU in op de groeiende vraag naar gastvrije en resultaatgerichte schoonmaak in diverse sectoren. Dat levert een hogere klanttevredenheid op en meer werkplezier bij de schoonmaakmedewerkers.

 Scherp op Duurzaam

In een dienstverlenende organisatie als CSU zijn medewerkers het allerbelangrijkst. Want mensen maken nog altijd het verschil. CSU investeert dan ook al jaren in goed werkgeverschap. Zoals met ‘Fris in je werk’, een totaalpakket aan initiatieven om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Van opleidingen tot budgetcoaching en hulp bij psychische klachten tot gratis fysiotherapie. Als sociaal mensenbedrijf is CSU actief betrokken bij social return. Via diverse landelijke en regionale projecten biedt CSU groepen die op de arbeidsmarkt moeilijk aan een baan komen perspectief op werk.

 


Verlengde Velmolen 1
5406 NT   UDEN
Tel:  0413 285111
Fax: 0413 251455
E-mail: info@csu.nl
Website: www.csu.nl

 

Categorie: Schoonmaak en Hygiene

Publicaties over CSU :

- Nieuws (108)
- Achtergrondartikelen (14)
- Video (5)

Gerelateerde artikelen  
16-01-2019 Achtergrondartikelen De Authentieke Keuze - een sociaal experiment
08-05-2018 Nieuws CSU vanaf volgend seizoen Official Partner PSV
01-05-2019 Nieuws Webinar ‘Beveiligen op afstand’
03-05-2018 Nieuws Zorg elke dag voor een WOW-momentje
19-12-2016 Nieuws Ultimo behoort tot financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,5 seconden.