Nieuws  
 

Econocom Group heeft de overnameovereenkomsten ondertekend voor het verkrijgen van 100% van de aandelen van BIS Group, een toonaangevende multimedia integrator op de Benelux markt. Deze transactie is nog onder goedkeuring van de mededingingsautoriteiten. BIS Group heeft momenteel een omzet van meer dan 50 miljoen euro en ruim 220 medewerkers.

Deze transactie zal Econocom in staat stellen om zich nog verder te versterken in de dynamische multimedia mark markt (indoor en outdoor digital signage, video-conference ruimtes, smart buildings, etc.) en een volledig aanbod in Nederland te ontwikkelen en nieuwe cross-business line oplossingen voor de Benelux te implementeren.

Econocom heeft daarmee in de vijf belangrijkste landen (België, Nederland, Spanje, Italië en Frankrijk) de aanwezigheid van alle drie de bedrijfsactiviteiten, hetgeen een van de doelstellingen van het huidige strategische plan was.

Econocom heeft tevens een niet-controlerend belang in JTRS (40%), een leverancier van technologische oplossingen voor de onderwijssector, verworven. Dit snelgroeiende bedrijf is een Apple en Google Education partner in het Verenigd Koninkrijk. Econocom is al gevestigd in het Verenigd Koninkrijk dankzij haar Technology Management & Financing activiteit.

Ten slotte heeft Alter Way, een satellietorganisatie gespecialiseerd is in open source en DevOps web oplossingen, 100% van het LP Digital Agency verworven, waardoor de omzet verhoogd wordt naar € 15 miljoen. LP Digital Agency is gespecialiseerd in de consultancy van digitale strategieën voor belangrijke accounts

Plaats op:
Datum: 3 mei 2017
Bron: Econocom
Gerelateerde artikelen  
21-03-2018 Mensen Econocom Nederland stelt nieuw bestuur samen
02-01-2019 Nieuws Audiovisueel marktleider BIS gaat verder als BIS|Econocom
31-05-2017 Nieuws Claranet zet groei voort
14-12-2016 Nieuws Heijmans verkoopt funderingsspecialist Franki aan PORR
11-04-2017 Nieuws Roto Smeets Group en CirclePrinters ronden samenvoeging activiteiten af
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.