Nieuws  
 

Een jaar geleden lanceerde Konica Minolta Business Solutions Europe de ‘International University Contest’ (IUC). Nu, een jaar later, overhandigt Konica Minolta de 1e prijs van de University Contest aan studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. Drie TU/e- studenten hebben tijdens de award ceremonie op donderdag 30 maart de award in ontvangst genomen en gaan eind april naar de internationale finale in Berlijn.

Het winnende rapport heeft als titel ‘Improving the information workflow at the Industrial Design faculty at the TU/e’. Het idee draait om een goede informatievoorziening naar studenten door de Universiteit en een makkelijk te gebruiken informatiesysteem. Na onderzoek ontdekte het team dat studenten lastig tot de juiste informatie komen en dat feedback vragen aan de zoekende partij zeer belangrijk is.

Door het organiseren van de wedstrijd wil Konica Minolta instellingen voor hoger onderwijs ondersteunen bij het bouwen van de digitale campus. Universiteiten, hogescholen en onderwijsinstellingen moeten zich focussen op een efficiënte organisatie om hun concurrentiepositie te versterken.
In het afgelopen jaar hebben studenten van universiteiten uit heel Europa de kans gehad om met Konica Minolta te werken aan het analyseren van de huidige document- of informatieworkflow binnen hun universiteit om tot een aanbeveling voor een innovatieve verbetering te komen.

Internationale prijsuitreiking
Na een reeks van lokale competities om de nationale winnaars te bepalen, zijn de winnende inzendingen voorgelegd aan een internationale jury, bestaande uit toonaangevende academici en vooraanstaande vertegenwoordigers uit de industrie van de digitale beeldvorming. Het internationaal winnende team, dat in Berlijn gekozen gaat worden, wordt uitgenodigd voor het Pioneers Festival 2017 in Wenen, waar slimme start-ups innovaties voor de toekomst zullen presenteren.

Plaats op:
Datum: 12 april 2017
Categorie: Documentmanagement, Post en Archief
Bron: Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Gerelateerde artikelen  
13-05-2016 Nieuws Konica Minolta zet digitale campus op
28-07-2016 Nieuws Konica Minolta en Yopar verlengen partnerschap met vijf jaar
11-12-2008 Nieuws Konica Minolta kondigt nieuwe documentstrategie aan
07-05-2018 Nieuws Konica Minolta wint prijs voor verbeteren slimme werkomgeving
19-12-2017 Nieuws Konica Minolta breidt printportfolio verder uit met AccurioPrint C759
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,62 seconden.